Vesna Zmijanac je tek nedavno imala priliku da se pozabavi temom Karleuša. Vesna  proteklih godina uzdržavala se od razgovora o Karleuši, što zbog dobrog ponašanja, što zbog nedostatka mogućnosti i motiva za to. U svakom intervjuu s poznatom balkanskom superzvijezdom primjetan je izostanak komentara na pop divu. To je sve ostavilo u neizvjesnosti, ne mogavši ​​predvidjeti što bi ona mogla reći kada se tema konačno pokrene.

  • Pojavila su se nagađanja da se Zmijanac možda ne slaže s Jeleninom perspektivom, možda je doživljava kao suparnicu ili ne odobrava način na koji se kći Divne Karleuše predstavlja u javnosti. Međutim, te su se pretpostavke pokazale netočnima. Pretpostavka da je postojao bilo kakav animozitet ili sukob među kolegicama pokazala se pogrešnom, kao što je vidljivo iz onoga što vidimo ispred sebe. U jednom od svojih posljednjih intervjua, Vesnu su ispitivali o raznim temama, pa tako i o Karleuši, a ona joj je bez dlake na jeziku izrazila veliko poštovanje. Izražavajući duboku naklonost, pop umjetnica pohvalila je Vesninu nevjerojatnu hrabrost i jedinstvenost, navodeći pop zvijezdu da podijeli isječak Vesninog intervjua s novinarima na svom Instagramu, popraćen iskrenom porukom zahvalnosti. Duboko cijenim tvoje lijepe riječi, Vesna.

Vaša podrška za mene ima značajnu težinu. Ispunjava me ponosom čuti takve pohvale od nekoga tako slavnog poput tebe, Vesne Zmijanac, istinske zvijezde, legende, pjevačice i iznimnog čovjeka. Teško je to opisati riječima, ali moram priznati da sam, nažalost, naučio utjeloviti kvalitete koje većina muškaraca u mom životu nikada nije posjedovala. Tijekom mog odrastanja vodila me otporna žena koja je dosljedno naglašavala važnost održavanja pozitivnog gledišta umjesto podlijeganja nedaćama.

  • Ova utjecajna osoba u mom životu, moja majka, s ljubavlju me zvala SINE. Unatoč vlastitoj percepciji, nikada nisam smatrao da posjedujem izuzetnu hrabrost. To je jednostavno dio onoga što jesam. Je li moguće da muškarci pronalaze inspiraciju u meni? Izražavajući čvrsto mišljenje o muškarcima, Karleuša smatra da ih treba koristiti samo za razmnožavanje i obavljanje fizički zahtjevnih poslova. Ona tvrdi da ulazimo u eru u kojoj su žene samodostatne, samouvjerene i zadovoljne bez oslanjanja na muškarce za preživljavanje. Karleuša zaključuje da je hrabrosti nedostajalo svima, pa ni sebi. Evidentno je da se Vesna Zmijanac, istaknuta srpska pop-folk pjevačica, u ovom trenutku oglasila o Karleuši i pružila podršku. To je i podrška koju su prilikom razvoda pružili njihovoj kolegici Dragani Mirković, kojoj je Karleuša izrazila želju za mir u Mirkovićevoj duši.

Vesna Zmijanac, rođena 4. siječnja 1957. u Valjevu, Srbija, značajno je utjecala na glazbenu scenu bivše Jugoslavije. Započevši svoj profesionalni put sredinom 1970-ih, stekla je golemu slavu tijekom živahnih desetljeća 80-ih i 90-ih. Spajajući žanrove pop, folk i dance glazbe, njezino melodično umijeće i prepoznatljiv vokal odigrali su značajnu ulogu u uspostavljanju njezine široke privlačnosti.

  • Vesna Zmijanac je kroz svoju karijeru objavila brojne albume, među kojima su neke od njenih najznačajnijih pjesama, među kojima su „Da smo večeras zajedno“, „Da sam znala kako bi ti“, „Idem preko zemlje Srbije“, „Stani“. , stani zoro”, “Jorgovani”, “Ne kuni crne oči” i razne druge. Njezina pojava na pozornici bila je ništa manje od spektakularne, očaravajući publiku svojom živopisnom energijom i očaravajućim nastupima. Neprestano zauzimajući vrhove ljestvica, njezine su pjesme odmah postale favoriti publike diljem bivše Jugoslavije. Osim uspješne glazbene karijere, Vesna Zmijanac proširila je svoj utjecaj i na druge sfere zabave pojavljivanjem u brojnim filmovima, televizijskim serijama i kazališnim predstavama. Vesna Zmijanac svojom je dugom karijerom i brojnim uspješnim pjesmama trajno obilježila glazbenu scenu Balkana te je i dalje vrlo popularna među ljubiteljima pop-folk glazbe.