Vesna Zmijanac, na glasu kao najizvrsnija pjevačica bivše Jugoslavije, javnost je osvojila ne samo svojim očaravajućim glasom, već i intrigantnim romantičnim eskapadama. Tijekom svoje mladosti uspostavila je brojne veze s kolegama umjetnicima, što je uvijek izazivalo znatiželju njezinih obožavatelja.

  • Među njima je i Nino Rešić, poznati pjevač. Sandra, njegova kći, nedavno je istaknula važnost Vesne u njegovom životu, što je dovelo do nagađanja o prirodi njihove veze. Konačno je istina otkrivena i vrijeme je da se utvrdi je li njihova veza nadišla prijateljstvo. Na pitanje u kakvom je odnosu s Ninom Rešić, Vesna Zmijanac odgovorila je “valjda jesam, ako se tako priča”.

Objasnila je da su dugo bili prijatelji i da su uživali u zajedničkom druženju. Cijenila je njegov pjevački talent, iako je priznala da ima i mana. Zmijanac je potom objasnila zašto ga nije uvrstila u svoju knjigu. – Nisam ih puno iznio. Spomenula sam samo značajne veze, a da budem iskrena, to čak i nije bila prava veza s njim – objasnila je, izražavajući svoje nepoznavanje toga da je doživljavaju kao ikonu ljepote i broj kolega koji gaje osjećaje prema njoj.

  • Bez mog znanja, nisam bio svjestan te činjenice, ali ne osjećam grižnju savjesti. Izražavanje žaljenja bilo bi uzaludno, jer one koji posjeduju znanje često prati osjećaj arogancije. Ovu istinu pjevačica otvoreno priznaje u intervjuu za Kurir, navodeći da onog trenutka kada čovjek povjeruje da je dostigao veličinu, to je pokazatelj da je nema. Da biste pogledali ostatak intervjua, jednostavno kliknite na video koji se nalazi iznad.

Vesna Zmijanac, poznata srbijanska folk pjevačica i sudionica reality showova poput “VIP Survivor” i “Farma 7”, osvojila je publiku kao seks simbol i jedna od najzanimljivijih ličnosti na području bivše Jugoslavije. Njezina izvanredna karijera, izgrađena na iznimnim vokalnim sposobnostima i kvalitetnim pjesmama, često je bila u drugom planu zbog stalnog promatranja njezinog burnog ljubavnog života.

  • Rođena 4. siječnja 1957. u Nikšiću, Vesna iza sebe ima dva braka i majka je kćeri Nikolije, koja se preziva isto kao i njen otac Vladimir Jovanović. Vesnin pokojni otac Dušan je iz hrvatskog Siska, a majka Kovina iz Kraljeva. Zbog njihovog razvoda kada je Vesna imala samo godinu dana, odgajala ju je baka po majci Natalija u živopisnim dolinama Ibra i Lepenice.

Završivši osnovno obrazovanje i tečaj za daktilografa u selu Ribnici, Vesna je izazvala značajnu pozornost u društvu zahvaljujući materijalnoj potpori roditelja. Žudeći za publikom, privrženošću i ljubavlju, Vesna je čeznula za emotivnom vezom koje je izostalo u odnosu s roditeljima. U mladosti je izbrusila svoje vještine na harmonici i postala cijenjena članica svog školskog orkestra.

  • Osim toga, otisnula se u svijet pjevanja, a prvu plaću zaradila s nepunih 15 godina nastupajući u kafani Bivolje kraj Kruševca. Majka ju je potom odvela u Beč, gdje je upisala srednju tehničku školu, iako tamo nije završila studij. Nakon kraćeg rada na pokretnoj vrpci u tvornici Siemens, vratila se u Jugoslaviju i nastavila s glazbom s nepokolebljivom odlučnošću.

U to vrijeme susreće se s renomiranim pjevačem Šabanom Šaulićem od kojeg je crpila neprocjenjivo znanje i inspiraciju. Svoj talent počela je pokazivati ​​u raznim barovima duž Ibarske magistrale, osvajajući publiku svojim nastupima. Prepoznavši njen potencijal, Šaban joj je predložio da snimi singl, što je ona oduševljeno prihvatila.

  • Godine 1979. uz pratnju ansambla Branimira Đokića snimila je dvije pjesme: “Hvala ti na svemu” i “Ti nisi čovjek koji zna voljeti”. Nastavljajući svoj glazbeni put, u suradnji s ansamblom Ace Stepića producirala je još dva singla: “Ostavljena žena” i “Idi sa mnom, ili ostani s njom”.