Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, istaknuta ličnost u borbi za sigurnost dece, otac koji je pretrpeo nezamisliv gubitak, a ipak uspeo pronaći volju za životom, deli svoju priču i iskustvo kako bi osvetlio put drugima koji su prošli kroz slične tragedije ili se bore sa njima. Njegova snaga i posvećenost izuzetno su inspirativne i nose duboku poruku o ljubavi, borbi i trajnoj želji za promenom.

Kroz svoje emisije i javne nastupe, Igor Jurić upućuje snažnu poruku protiv nepravde i bezbednosnih propusta koji dovode do tragedija poput one koju je njegova porodica doživela. Istovremeno, on je otvoren i iskren o svojim osećanjima, priznajući duboku grižu savesti i kajanje zbog propuštenih prilika da provede više vremena sa svojom ćerkom Tijanom.

  • Igor ističe da je, nakon gubitka Tijane, shvatio pravi smisao života. Svoje iskustvo koristi kako bi podigao svest roditelja i dece o važnosti vrednovanja života i ljubavi, nadilazeći materijalne aspiracije i fokusirajući se na prave vrednosti. Njegova priča postaje putokaz mnogima koji su se izgubili ili osećaju krivicu, pokazujući da i nakon nezamislivog bola, život može pronaći svrhu i smisao.

Igor je suočen s neizlečivom ranom gubitka i krivice, ali istovremeno nosi ogromnu snagu i odlučnost da se bori za bolje sutra. Njegova hrabrost, upornost i vera u humanost daju nadu i inspiraciju svima koji prolaze kroz tamu bola i tuge. Kroz Fondaciju „Tijana Jurić“, on nastavlja svoju misiju, gradeći mostove između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kako bi zaštitio druge od patnje koju je njegova porodica doživela.

  • Igor Jurić, rođen u Srbiji, postao je simbol borbe za pravdu i bezbednost dece nakon što je doživeo ličnu tragediju koja je potresla javnost. Njegova životna priča obuhvata bolan gubitak i istovremeno inspirativnu posvećenost zaštiti najranjivijih članova društva.Pre tragedije koja je promenila tok njegovog života, Igor je bio običan čovek, posvećen porodici i svom poslu. Međutim, sve se promenilo kada je njegova ćerka Tijana oteta i ubijena 2014. godine. Tijanina smrt izazvala je talas tuge i besa, ali je Igor odlučio da preokrene svoju patnju u akciju.

Kao otac koji je doživeo najgori mogući gubitak, Igor Jurić postao je glas onih koji su izgubili svoju decu i nisu dobili pravdu. Osnivanjem Fondacije „Tijana Jurić“ posvetio se borbi protiv dečje trgovine i seksualnog zlostavljanja dece, kao i podizanju svesti o bezbednosti dece u društvu.Igorova borba nije samo reakcija na ličnu tragediju, već je postala pokret koji je inspirisao mnoge ljude širom Srbije i sveta. Kroz javne nastupe, emisije i druge aktivnosti, on je postao glas onih koji nemaju glas, podižući svest o ozbiljnosti problema sa kojima se suočavaju deca i roditelji.

Njegova snaga, hrabrost i posvećenost nisu ostale neprimećene. Igor je dobio brojna priznanja i nagrade za svoj rad u oblasti zaštite dece i borbe protiv kriminala. Ipak, njegova najveća nagrada leži u tome što je uspeo da pokrene promene i da spase mnoge živote kroz svoj aktivizam.Igor Jurić je primer kako pojedinac može izvući snagu iz najdubljih tuga i koristiti je kao pokretačka sila za pozitivne promene u društvu. Njegova priča podseća nas da svako od nas ima moć da napravi razliku i da se suprotstavi nepravdi, ma koliko teško bilo.