– Veljko Ražnatović je prije par dana izgubio svoj prvi bokserski meč. Do sada je imao sjajan skor, 13 pobjeda u nizu, ali posljednji protivnik je podijeljenom odlukom sudaca, odnio pobjedu nad njim. Što se tiče njegovog privatnog života, on očekuje sada i treće dijete, a njegova majka Ceca, je i dalje centralna figura njihove porodice. 

Svetlana Ceca Ražnatović je uspešno usavršila svoju ishranu, a prema njenim rečima, za samo mesec dana uspela je da smrša osam i po kilograma.

Ceca je priznala da ne podržava nezdrave metode mršavljenja. Umjesto toga, odlučila se prilagoditi ishrani i uključiti vježbanje u svoju rutinu, što je dalo zapažene rezultate u kratkom vremenskom periodu. Istaknula je važnost izbjegavanja ekstremnih dijeta ili oslanjanja na opasne i popularne proizvode za mršavljenje koji mogu štetno djelovati na štitnu žlijezdu i gušteraču, poput lijeka “Ozempic” koji najčešće koriste dijabetičari. Ceca je izabrala drugačiji pristup, odlučivši da ne jede ništa posle sedam uveče i da pije samo vodu. Povremeno si je priuštila pivo, uprkos zabludi da to dovodi do debljanja.

Pojasnila je da pivo ne utiče negativno na nju i pripisala je svoj uspeh u mršavljenju ovom jednostavnom režimu. Za samo mesec dana smršala je 8,5 kilograma, a da nikada nije osetila glad ili se uskratila željenoj hrani. Do 8:30 uveče potrošnja hrane se zaustavlja, čemu sam lično svjedočio. To je slično autofagiji. Onda, sledećeg jutra, ustanem u 8 ili 8:30, doručkujem, pokrenem svoj metabolizam, i to je rutina. Također se bavim fizičkom aktivnošću, bilo kroz trening ili, ako ne stignem u teretanu, brzim hodanjem po traci za trčanje kako bih stimulirao tijelo i metabolizam. Kao što je spomenula, ako ostanete sjedeći, vaš metabolizam neće moći ubrzati.

  • U narednim mesecima domaćinstvo Ražnatović ima brojne razloge za slavlje, a u centru pažnje će biti iščekivani dolazak Veljkovog trećeg deteta Iljane. Svečanost počinje Krstanovim prvim rođendanom, nakon čega slijedi Iljanino rođenje početkom maja, dok se molimo za njeno dobro zdravlje. Slijedi Željkov rođendan, a onda i moj, iako ga ja lično neću obilježavati, naveo je pjevač. Tada se rado prisećala venčanja ćerke Anastasije i njenog zeta Nemanje.

Ceca je izjavila da nije sigurna u detalje venčanja, uključujući donete odluke, vreme i način na koji će se ono održati, ali nas je uverila da ćemo svakako biti obavešteni.

Ceca, poznata pevačica, priznala je da je njen sin Veljko izrazio veliku želju da Dušan Kurtić nastupi na proslavi rođenja njegovog sina. Odlučna da ispuni želju svog naslednika, Ceca se potrudila da to i ostvari. Vrijedi napomenuti da je Svetlana Ceca Ražnatović nedavno održala izvanredan koncert u Mariboru, Slovenija, privlačeći raznoliku publiku iz cijelog regiona.

Ceca je ljubazno podelila svoja razmišljanja o koncertu i divnom iznenađenju koje je dobila od tazbine povodom 8. marta, Dana žena. Koncert je bio nevjerovatno iskustvo, jer Slovenija uvijek pruža toplu i entuzijastičnu publiku, sa brojnim obožavateljima koji dolaze iz Hrvatske. Mladalačka energija i veselje u gužvi učinili su noć zaista posebnom, a ja nisam mogao a da se ne pridružim fešti. Publika je bila apsolutno neverovatna. Zabavno je kako moji fanovi često zadirkuju da bih se mogao preseliti u Sloveniju, s obzirom na to koliko sam često pozvan ovdje, ali budite sigurni, to se neće dogoditi. Ceca je potom otkrila promišljen poklon koji je dobila od tazbine za uspomenu na tu priliku.

  • Ceca, poznata i kao Svetlana Ražnatović, ispričala je da su je cvećem i čokoladama zasipali ne samo njeni zetovi i Lidijin suprug, već i anonimni voćari. Osim toga, u prepunoj dvorani Tabor u Mariboru priredila je izvanredan šou, očaravši publiku od preko 3.500 pojedinaca.

Iako su bilbordi koji promovišu njen koncert u Ljubljani nedavno vandalizovani u Hrvatskoj, Ceca je bila prijatno iznenađena srdačnim gestom njenih odanih fanova iza scene. Ceca je bila duboko dirnuta ovim gestom i nije mogla da ne bude dirnuta. Uz pažljivo upakovani poklon bila je priložena poruka na kojoj je pisalo: “Voljena Ceca… Tvoja naklonost prema Sloveniji nema granica, pa smo željeli da poneseš dio nje sa sobom. Njeguju te Jasna M. i Dado iz Slovenije , zajedno sa vašim vjernim Twitter timom.”

Slovenački fanovi su na divan gest Ceci doneli svoju uobičajenu tortu i vino, uz posebno iznenađenje koje je pevačici donelo neizmernu radost. Poklonili su joj slagalice po mjeri na kojima se nalazi dirljiva fotografija nje i njenog unuka Željka.

Sa velikom radošću i zahvalnošću se nalazim u prisustvu Željka i mene! Izražavam najdublju zahvalnost mojim voljenim fanovima, koji su nesumnjivo najstrastveniji i najodaniji na cijelom svijetu. Kombinacija mog pjevanja i njihove nepokolebljive podrške je zaista izvanredna. Cecin odgovor na srdačan poklon obožavatelja iz Slovenije bio je ništa drugo nego izvanredan. Zauzvrat, iznenadila je mladu devojku izvođenjem sopstvene pesme, “Vrijeme za ljubav ističe”, ekskluzivno za nju.