Petar Benčina, suprug poznate srpske glumice Tamare Dragičević, s nestrpljenjem iščekuje dolazak njihovog trećeg djeteta. Unatoč trudnoći, Tamara je i dalje u potpunosti posvećena svojim profesionalnim nastojanjima, pronalazeći neizmjernu sreću u uspješnoj karijeri i skorom prinovu u njihovoj obitelji. Tijekom zadivljujuće izvedbe predstave “Ova će biti drugačija” Tamara je ponosno otkrila svoj rascvjetani trbuščić i time označila prvo javno izlaganje svoje trudnoće.

Tamara Dragičević, renomirana glumica rođena u Beogradu 30. ožujka 1989. godine, osvojila je publiku svojim iznimnim talentom i zadivljujućim igrama. Poznata po ulogama u filmu “Montevideo, Bog te vidi!” i TV serije “Vojna akademija”, Tamara se nametnula kao jedna od najpopularnijih i najintrigantnijih glumica svoje generacije. Njezina nevjerojatna sposobnost oponašanja i članova svoje obitelji i omiljenih TV likova dodatno ju je zavoljela obožavateljima. Unatoč tome što je u početku željela postati liječnica, Tamarina prava strast prema glumi javila se kada se pridružila dramskoj sekciji tijekom svoje osnovne škole. Do sedmog razreda postala je vrlo cijenjena članica prestižnog kazališta Dadov. Iako detalji o njezinoj nadolazećoj bebi, poput spola i termina porođaja, nisu objavljeni, Tamara ostaje u potpunosti predana svom zanatu, održava svoj blistav izgled i brine se za svoje dvoje djece, Lazara i Stašu, koji željno iščekuju dolazak novi brat/sestra.

Za sve vrijeme školovanja u Trećoj beogradskoj gimnaziji istakla se kao izuzetna učenica, a ujedno je njegovala i talenat za etno pjevanje. Srpski jezik i književnost zauzimaju posebno mjesto u njenom srcu, a predmeti kao što su hemija, fizika i informatika nisu uspjeli da izazovu njen interes. Nina Janković, cijenjena glumica, vjenčala se s Matejem Dičićem, koji je igrom slučaja ujak po krvi Tamare Dragičević, pa su tako postali rođaci. Početkom 2011. godine otisnula se na romantično putovanje s glumcem Petrom Benčinom.

Bilo je to tijekom pitoreskne plovidbe oko Korčule u kolovozu 2015. kada je Petar zaprosio Ninu. Par je svoju ljubav zapečatio prekrasnom ceremonijom vjenčanja u lipnju 2016. na Adi Bojani, gdje je Tamara svečano ušla brodom, pridruživši se Petru i njihovim dragim gostima. Dok je sunce počelo zalaziti, izmijenjene su zavjete, a slavlje je nastavljeno energičnom zabavom uz popularne hitove 70-ih i 80-ih, uz vješto kustosanje talentiranog DJ-a. U prosincu te iste godine Tamara i Peter dobili su dragocjenu kćer koju su s ljubavlju nazvali Staša.

Prije dolaska kćeri Tamara i Petar odlučili su sačuvati matične stanice iz pupkovine. Tijekom cijele trudnoće Tamara je aktivno sudjelovala u kazališnim predstavama, a nakon poroda nije gubila vrijeme vraćajući se na posao. Uz nepokolebljivu podršku majke i svekrve, koje su ljubazno pomagale u brizi oko bebe, Tamara je uspješno ispunjavala svoje brojne obveze. Međutim, nakon određenog vremena izrazila je želju da svoju ulogu majke ponovno stavi na prvo mjesto. Ova talentirana glumica također je aktivna na društvenim mrežama, a ogromnu podršku dobila je javnom fotografijom na kojoj doji svoju kćer, čime je naglasila svoje uvjerenje da je prirodna ishrana dojenčadi sasvim normalna.

  • Godine 2012. tumači značajan lik kadetkinje Nadice Arsić u popularnoj seriji “Vojna akademija”, koja se prikazuje u sve tri sezone. Potom je reprizirala ulogu Eli Pops u seriji “Montevideo, Bog te vidi!”. Tijekom gostovanja u popularnoj emisiji “Kabare” okupljene je osvojila obradom hita Severine Vučković “Mili moj”. Nadalje, svoje glumačko umijeće imala je priliku pokazati uz Miloša Bikovića u spotu za pjesmu “Slučajno” Kikija Lesandrića i Pilota.

Godine 2013. uspješnu karijeru nastavlja sudjelovanjem u produkciji serije “Na putu za Montevideo” te filmova “Vojna akademija 2” i “Montevideo, vidimo se!” Osim toga, pokazala je svoje talente kao natjecateljica na vrlo popularnom natjecanju talenata “Tvoje lice zvuči poznato” i izašla kao pobjednica već u prvoj epizodi. Pokazujući svoju velikodušnost, velikodušno je donirala 1000 eura udruzi “Zvončica”, organizaciji posvećenoj podršci djeci u borbi protiv malignih bolesti. Kroz show je znalački portretirala brojna poznata lica poput Lepe Brene, Severine, Jelene Rozge, Lady Gage, Kylie Minogue i mnogih drugih.

Tamarina glumačka karijera u 2015. godini istaknuta je njezinim tumačenjem glavnih likova u filmovima “Igra u tami” i “Panama”, uz sporednu ulogu u filmu “Bit ćemo prvaci svijeta”.” Treba istaknuti da je ostvarila zadivljujuću ulogu Marice, sestre Nikole Tesle, u hvaljenom filmu “Tesla” redatelja Johna Milijusa. Tamarina obitelj, koju čine roditelji Sanja i Milan, njezina starija sestra Marija koja radi kao stjuardesa i njezin mlađi brat Miodrag koji je također glumac, pridonose harmoničnoj dinamici njihovog kućanstva, a njihovu kućnu sreću pridonosi i njihov voljeni bichon pratilac po imenu Ogi.