S nepunih 17 godina Splićanka Suzana Žunić okrunjena je za Miss države 1988. Dok je studirala u ekonomskoj školi, ponosno je predstavljala Jugoslaviju. U to vrijeme su joj se putevi ukrstili s nogometašem Igorom Štimcem, a njihova je ljubav planula. Godine 1990. izmijenili su zavjete i krenuli na bračno putovanje koje je trajalo 19 godina, tijekom kojih su bili blagoslovljeni s troje djece. Međutim, njihovi su se putevi na kraju razišli, što je dovelo do njihovog razdvajanja.

Suzana je bila predmet naklonosti brojnih muškaraca, no na kraju je za partnera odabrala Igora. Tijekom bračne zajednice u svoje su živote unijeli troje djece: sina Luku te kćeri Deu i Miju. Nažalost, njihovu naizgled idiličnu egzistenciju narušile su Igorove izvanbračne veze. Kako su te nevjere bile izložene javnosti, postale su povod za tračeve u tabloidima, u koje su često uključene žene koje su također bile istaknute osobe.

Tijekom jednog intervjua Suzana je otkrila da se još dok je bila u braku s Igorom suočavala s kritikama i zabludama o svojoj percepciji i shvaćanju. Unatoč savršeno funkcionalnim očima i ušima, ljudi su je označili kao slijepu i gluhu. Neki su joj se čak i sažalili, smatrajući da ništa ne shvaća dok je s njim. Suzana je priznala da mnogi pojedinci iz njenog društvenog kruga ne mogu shvatiti zašto nije tražila razvod ili zašto je nastavila živjeti u tako izazovnom braku. Međutim, naglasila je da su ove presude donesene bez poznavanja stvarne istine ili složenosti vezane uz razvod braka, posebno kada su u pitanju djeca.

Igor je bio u romantičnoj vezi s poznatom pjevačicom Alkom Vuicom. Igor je, bez njezinog znanja, još bio u braku sa Suzanom. Kad je Alka otkrila tu činjenicu, svoje nezadovoljstvo izrazila je slučajno prolivši ga pićem po licu. Alka je u jednom intervjuu izrazila svoje duboko divljenje Suzani i prenijela joj iskrene isprike za eventualnu bol koju joj je nanijela. Alka je priznala da su im se putevi ukrstili na prilično nesretan način, budući da su obje dijelile duboku ljubav prema istom čovjeku i poklanjale mu svoje povjerenje.

Njihove svađe bile su neprestane, a jedan se incident dogodio u javnosti, zbog čega je Suzana naposljetku donijela tešku odluku o razvodu. Iako je već dulje vrijeme bilo vidljivo da njihov brak ne obećava budućnost, Suzana je bila duboko pogođena razvodom pa je nakon toga pala u depresiju. No, vjeru u ljubav i sreću vratio joj je Damir Milačić, trener šibenskog košarkaškog kluba, s kojim je bila u šestogodišnjoj vezi. Na kraju su se vjenčali i Suzana je u njihovoj zajednici pronašla utjehu.

Damir je u izjavi za Večernji list izrazio uvjerenje da ni on ni Suzana ne zaslužuju toliku pretjeranu fokusiranost i ako joj ima razloga odati priznanje, to je njezino slikarsko umijeće. Nakon pet godina udvaranja, vjenčali su se 2015. godine, a Suzana se svim srcem posvetila svijetu umjetnosti. I danas je angažirana na raznim društvenim mrežama, prvenstveno dijeleći svoje umjetničke radove, iako je vidljivo da je doživjela i fizičke promjene.