Već nekoliko sedmica Melina Džinović našla se užiži javnosti, ali ne zbog svoje najnovije kolekcije nego zbog razvoda od poznatog muzičara Harisa Džinovića, koji je bio vrlo popularan.

Unatoč oštrim riječima bivšeg supruga, proslavljena pjevačica odlučila je ne reagirati na situaciju, a šutjela je i kreatorica. Pojavila su se razna nagađanja i napisi, ali nije bilo naznaka njezine prisutnosti. Ipak, na kraju nam se javila. Unatoč tome što se nije slikala za novine, dala ekskluzivni intervju s temom razvoda, pa čak ni nove paparazzo fotografije, pažnju nam je privukla snimka koju je snimila njezina kći Đina.

Intrigantna je činjenica da Melina nije jedina. Ako vam je odmah palo na pamet muškarac koji se nedavno povezivao s njom, nažalost moramo vas obavijestiti da ste u zabludi. Ipak, u cijenjenom je društvu. Đina, bivša supruga Harisa Džinovića, uhvaćena je u kompromitirajućoj situaciji dok se vozila pokretnim stepenicama, navodno u sklopu jednog trgovačkog centra. No, točnu lokaciju ovog incidenta Đina nije otkrila.

Melinino lice ostalo je neviđeno, međutim, krzneni pratitelj napravio je kameju preko njenog ramena. Ta divna prisutnost pratila ju je na svakoj fotografiji, gdje god se zatekla. Pas je oličenje nepokolebljive odanosti, što ga čini idealnim izvorom utjehe nakon razvoda. Oni doista utjelovljuju koncept čovjekovog najodanijeg suputnika. Melina (Galić) Džinović, renomirana modna kreatorica i ponosna vlasnica brenda “Hamel”, nadaleko je poznata kao talentirana supruga folk pjevača Harisa Džinovića.

Rođena 1982. u Bihaću, Melina je veći dio života provela u Zagrebu. Trenutno živi sa suprugom i njihovo dvoje djece, Đinom i Kanom, na relaciji Beograd – Pariz – Štutgart. Domaća javnost ju je prvi put upoznala 2004. godine kada je bila poznata kao supruga uglednog bosanskohercegovačkog pjevača i kantautora. Melina je u to vrijeme bila studentica četvrte godine Filološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Nekoliko godina kasnije kreće na vlastiti modni put osnivanjem uspješnog modnog brenda “Hamel”, koji je vrlo brzo stekao prepoznatljivost i van granica Balkana. Privilegiju nositi Melinine izvrsne kreacije nisu imale samo domaće zvijezde, uključujući Svetlanu Cecu Ražnatović, već i renomirane svjetske zvijezde kao što su Jennifer Lynn Lopez, Sharon Yvonne Stone, Sofia Margarita Vergara Vergara, Kate Beckinsale i Paris Hilton (Paris Whitney Hilton ).

Melina je organizirala zadivljujuće modne revije u prestižnim svjetskim modnim prijestolnicama, uključujući Milano, Miami i Sao Paolo, a njezin brend predstavljen je čak iu renomiranom časopisu “Vogue”. Rođena u Bihaću 1982. godine, Melina Galić kasnije se s obitelji preselila u Zagreb gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje. Akademski ju je put doveo do upisa studija engleskog jezika i lingvistike na Filološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Unatoč bez muke položenim ispitima, Melina je 2002. godine kao diplomantica odlučila prekinuti studij. Umjesto toga odlučila se udati za tri desetljeća starijeg pjevača Harisa Džinovića i otisnuti se u svijet mode osnivanjem vlastitog brenda. Dok njezini roditelji nisu odobravali njezin izbor da napusti koledž, Melina je imala vlastitu viziju uspjeha, koja se na kraju pokazala plodonosnom.