Svakodnevno čitamo razne priče i ispovjesti ova je jedna takva.Ono što je je sin uradio majci i suprugi šokiralo je cijeli svijet . U srcedrapajućoj ispovijesti, 63-godišnja žena dijeli bolnu obiteljsku dinamiku koja ju je gotovo gurnula na rub.

  • Situacija uključuje njezinu trudnu snahu i njezina nevjernog sina koji se upustio u više izvanbračnih zajednica. Njezin je sin svojoj majci povjerio tu mračnu tajnu, ostavivši je shrvanu i u nedoumici što dalje poduzeti. Ovo će otkriće snahi zauvijek ostati urezano u sjećanje jer prikazuje značajnu prekretnicu u njihovom odnosu. Ilustracija Moj sin, koji sada ima 30 godina, bio je u sretnom braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi, Olivijom, dobrih 5 godina.

Nedavno smo proslavili rođendan mog sina i on je odlučio otputovati u državu s nekim od svojih prijatelja s fakulteta kako bi uživao u luksuznom odmaralištu. U međuvremenu, moja šogorica Olivia, koja je trenutno u sedmom mjesecu rizične trudnoće s blizancima, odlučila je ostati u zemlji. U početku sam snažno poticao svog sina da otkaže svoje planove i da prioritet bude sa svojom ženom u ovo ključno vrijeme.

  • Međutim, Olivia je inzistirala da on ode i lijepo se provede kako bi se ona mogla udobno odmoriti kod kuće. Na kraju je pristala na moj prijedlog i moj sin je nastavio put. Moja ljubav prema mojoj šogorici nema granica. Posjeduje ljubaznu i obzirnu prirodu koja mi je doista draga, gotovo kao da mi je vlastita kći. S obzirom na nesretne okolnosti koje okružuju njezino odrastanje, naša se veza bez napora stvorila tijekom njezina udvaranja s mojim sinom.

Naši svakodnevni razgovori i česti susreti samo jačaju našu povezanost. Majka je bila prvi promatrač koji je primijetio čudno ponašanje svog sina. Nakon što se moj sin vratio s puta, postalo je očito da nešto nije u redu. Njegovo odbijanje poslastica koje sam ponudio, njegovo odbijanje da zagrli Oliviju i njegov nespretan zagrljaj prema njoj bili su pokazatelji njegova neobičnog ponašanja. Naravno, zabrinuli su me i uzrujali njegovi postupci, osobito način na koji se ponašao prema svojoj ženi.

  • Više sam se puta raspitivao o uzroku njegova čudnog ponašanja, samo da bih naišao na izbjegavanje. Na kraju je otišao s Olivijom, ostavivši me zbunjenom i uznemirenom. Nakon toga, moja je šogorica pružila daljnji uvid u čudne postupke mog sina. Premjestio se u gostinjsku spavaću sobu, nepokolebljivo odbijao jesti njezina pripremljena jela, distancirao se i odbio je zagrliti.

Kad god sam pokušao razgovarati o tome sa svojim sinom, njegovi su odgovori bili ograničeni na pojedinačne riječi ili bi jednostavno zanemario temu. Priznanje koje nije ništa manje nego šokantno. Budući da nije mogao šutjeti, sin se odlučio povjeriti majci i otkriti svaki detalj. Ne tako davno, moj sin je stigao u moj dom u teškom stanju. Držeći fascikl sa zgužvanim papirima, bio je vidno uzrujan.

  • Nakon što sam ga donekle umirio, povjerio mi se o svojoj nevjeri Oliviji, priznajući da je bio u vezi s više žena prije i tijekom rođendanskog putovanja. Da stvar bude složenija, otkrio je da je bio pozitivan na HIV. Zbunjen, upitao sam ga zašto sa mnom dijeli tu informaciju. U suzama me preklinjao da čuvam njegove tajne od Olivije i dopustim mu da ostane sa mnom dok on razmišlja o svom sljedećem postupku.

Nakon što je izrazio moju namjeru da obavijestim njegovu suprugu ako to on sam ne učini, razbjesnio se i počeo vikati i plakati. Tvrdio je da sam namjeravao rasturiti njegovu novoosnovanu obitelj uskraćujući mu slobodu da se zabavlja i donosi odluke za sebe. Optužio me da pokazujem naklonost prema Oliviji i da ga pokušavam odvojiti od njegove djece. Situacija je eskalirala do točke kada sam morao posegnuti za susjedom od povjerenja i ispratiti ga iz kuće.

  • Začudo, nakon što je otišao, otkrio sam da dokumenti koje je donio nisu medicinski nalazi, već bankovni izvodi. Da budem potpuno iskren, nalazim se u nedoumici što poduzeti. Cijela je situacija ispunjena neizvjesnošću i moja najveća briga je izbjeći bilo kakvu štetu drugima. Potencijalne posljedice za Oliviju i njezine blizanke teško mi padaju na pamet i postoji dio mene koji se pita ima li perspektiva mog sina zasluge.