U novije vrijeme našu estradu potresla je pojava dvaju razvoda, dok se prije medijski i javni diskurs dominantno vrtio oko burnih sklapanja brakova.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Poznati su kao popularan duo u glazbenoj industriji.
Medije je potreslo šokantno otkriće o skorom razvodu Sonje Vuksanović i Ace Lukasa. Unatoč njihovom naizgled blaženom javnom imidžu, njihova se veza navodno raspala kada je pjevačica otkrila Sonjinu aferu s poznatim košarkašem, što je otkriće detaljno opisano u njegovoj autobiografiji. Ni Sonja nije bježala od krivnje, optuživši Acu Lukasa za nevjeru tijekom braka, a kao jednu od navodnih žena navela je Anu Sević.

 

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić poznati su estradni dvojac.

Samo 40 dana nakon rođenja kćerke, Nataša Bekvalac iznijela je optužbe za nasilje nad suprugom Lukom Lazukićem. Osim toga, izjavila je da namjerava podnijeti zahtjev za razvod, što je označilo njezin treći brak. Prvi osnovni sud u Beogradu izrekao je naknadno Luki Lazukiću uvjetnu kaznu zatvora od osam mjeseci, uz rok kušnje od tri godine, za obiteljsko nasilje nad bivšom suprugom. 

 

 

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta.

Nakon tajnog braka i duboke ljubavi, pjevačica i hip-hop umjetnica donijeli su tešku odluku da se rastanu. Unatoč početnim očekivanjima sporazumnog i sporazumnog razvoda, naposljetku je prerastao u burnu razmjenu uvreda, javno iznošenje osobnih zamjerki i žestoku svađu oko skrbništva.Ana je priznala da je oštetila njegov automobil od 100.000 eura.

 

 

 

Goca Tržan i Ivan Marinković.

Razlaz pjevačice i Marinkovića eskalirao je u pravu medijsku bitku. Pjevačica je izrazila nesposobnost suživota s pojedincem koji se odaje alkoholu, kocki i nema motivacije za oporavak, dok joj je Ivan uzvratio optuživši je za nevjeru tijekom braka.

Iako smo se dogovorili da će se kloniti medija, čini se da se možda želio osvetiti. Jedanaest godina kasnije, još uvijek me maltretiraju i to me dovodi do suza. Međutim, sve bih opet izdržala zbog svoje kćeri. Riječi su to koje je izgovorila desetljeće nakon razvoda od Goce 2011. Tijekom razvoda Goca i Ivan upustili su se u igru ​​optuživanja, a nesuglasice su pretvorile u pravi medijski rat.

Priznati krivnju nije zahtjevan zadatak, ali je ključno prepoznati da nisam samo ja odgovoran za situaciju, kao što nisam ni izdao Ivana. Pojedinosti o tome tko je prekinuo vezu sada su beznačajne jer neće promijeniti okolnosti. Odbijam pasivno prihvatiti prikaz mene kao preljubnika, jer ja to nisam. Da sam htjela nevjeru, davno bih raskinula brak – izjavila je u tom trenutku Tržanova.

Darko Filipović i Jasmina 

Raspad 12-godišnjeg braka pjevača Darka Filipovića i njegove supruge Jasmine ostavio je sve u nevjerici. Pojavilo se šokantno otkriće da je Jasmina nekoliko godina bila u izvanbračnoj aferi, što je dovelo do konačnog raspada njihove zajednice. Jasmina je novinarima otvoreno priznala njihov razvod, a njihov brak opisala je kao iznimno buran.
Jasminin komentar za medije da je dobar razvod bolji od lošeg braka jako je razljutio pjevačicu, koja je potom otkrila pravi razlog.

Filipović je dodala da bi, ako je nema srama, trebala otvoreno otkriti pravi motiv svojih postupaka. Doznalo se da je bila u dugotrajnoj vezi s bivšim partnerom, što je razlog za sram jer je rezultiralo odbijanjem onih koji su joj bili bliski. Filipović je istaknuo da njegova vlastita savjest ostaje neokaljana, što se vidi i iz toga što je zbog osjećaja neugode odbio promijeniti svoje kontakt podatke ili izbrisati svoje Instagram profile.