Nakon 24 godine braka, Dragana Mirković nedavno je objavila da se ona i njezin suprug Toni Bijelić razvode.Pjevačica je u izjavi otkrila da ne žive zajedno posljednje tri godine. Nakon ove javne izjave, Dragana je o tome šutjela, odražavajući svoju prijašnju suzdržanost u razgovoru o svom poznanstvu s Bijelićem.Pjevačica se i dan danas živo sjeća i ne može zaboraviti baš tu scenu.

 

  • Njihov se susret dogodio tijekom nastupa, gdje je došla do izražaja Tonijeva nepokolebljiva odlučnost da osvoji njezino srce. U roku od 48 sati imao sam priliku potvrditi da je mladić doista dobrog raspoloženja, umanjujući sve moje brige o potencijalno neugodnoj situaciji. Prilikom jednog od svojih prvih posjeta, uručio mi je dar, na kojem sam mu izrazio zahvalnost i uvjerio ga da je nepotreban.

U početku sam pretpostavio da je to neka vrsta mirisa. Razmijenili smo isprike, ali nikada nisam otvorio dar. Tek kad sam bio u avionu, konačno sam ga odmotao, još uvijek pod dojmom da sadrži parfem. Međutim, na svoje sam iznenađenje, umjesto toga otkrio blistavu dijamantnu narukvicu i prsten. Šok je bio toliko snažan da sam skoro izgubio svijest. Nažalost, osjećala sam veliku nelagodu i grižnju savjesti što nisam otvorila poklon u njegovoj prisutnosti i odmah ga vratila.

  • S obzirom na to da sam nešto starija od Tonija, nisam mogla a da ne pomislim u sebi: “Kako je mlada postala debeljuškasta!” Iako nije izričito tražio moje podatke za kontakt, stavio je svoju posjetnicu u vrećicu s poklonom, što ju je navelo na konačni zaključak. Vrijedi napomenuti da je Dragana, kako se navodi u priopćenju, dala sve od sebe da spasi brak, iako su njeni pokušaji bili neuspješni.

No, sasvim je očito da ranijih godina ni u najluđim snovima nije mogla naslutiti konačan ishod veze s Tonijem. To je ostalo istinito do samog kraja. Rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, Dragana Mirković etablirala se kao istaknuta ličnost balkanskog pop-folk žanra. S gotovo 10 milijuna prodanih albuma, vladala je glazbenom industrijom tijekom 80-ih i 90-ih, učvrstivši svoj status jedne od najprodavanijih umjetnica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj.

  • Njezina slava prelazi granice, a njezini koncerti u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni stalno su rasprodani. Naime, ušla je u povijest kao prva srpska pjevačica koja je predvodila veliki solistički koncert u Turskoj. Dragana je poznata po svojim revolucionarnim i raskošnim glazbenim spotovima, kao i zamršenoj koreografiji. Uz bavljenje glazbom, okušala se i u glumi, ostvarivši zapažene uloge u filmovima. Osim toga, ponosna je vlasnica televizije “DM Sat”.

Prepoznatljiv po njezinom golemom utjecaju, američki časopis “Billboard” usporedio ju je s ikonama poput Madonne i Lady Gage. U Srbiji je od milja zovu “kraljicom zabavne glazbe” ili “Luče iz Kasidola”, što joj je poslužilo kao inspiracija za album “Luče moje” iz 2006. godine. Rođena 18. siječnja 1968. godine u Požarevcu, Dragana Mirković je svoje formativne godine provela u Kasidolu, gradiću nedaleko Požarevca. Odrastajući u šesteročlanoj obitelji, njezini najraniji susreti s glazbom sežu u djetinjstvo i njezinog djeda Dragutina koji je svirao harmoniku.

  • Od njega je naslijedila duboku strast prema glazbi, provodeći bezbrojne sate slušajući njegove melodije. Svoju glazbenu sklonost iskazavši odmalena, Dragana je zadivila sve naučivši svoju prvu pjesmu Devojka sokolu zulum čila sa samo pet godina. Nakon što je pokazala svoj talent na lokalnim natjecanjima, brzo je zapela za oko pojedincima u glazbenoj industriji. Njezine iznimne sposobnosti nisu ostale nezapažene, a ubrzo ju je ugledna diskografska kuća Diskos primijetila i ponudila joj da snimi ploču. Svoju odluku temeljila je na tome što su na jednom od natjecanja prepoznali njezin golemi potencijal.