Žena koja prati Husa posjeduje izuzetnu ljepotu. Lik Džeja Ramadanovskog Huseina Alijevića Huse u filmu Nedelja ponovno ga je izbacio u središte pozornosti. Upravo kroz tu ulogu saznali smo da se Husa, nekoć poznati plesač, oženio u vrijeme dok je bio daleko od očiju javnosti. Husina supruga Andrea Došen od njega je mlađa 21 godinu, a zajedno imaju dvogodišnju kćerkicu Hanu. Putevi su im se ukrstili prije osam godina na snimanju spota Husinih prijatelja, gdje je Andrea bila u društvu svoje prijateljice vizažistice. Budući da nisu upoznati s Husinom slavom Beat Streeta, to je razumljivo s obzirom na njihovu značajnu razliku u godinama.

 

Glazbenik je izrazio nevjericu da će on i Andrea završiti u braku i zasnovati obitelj, s obzirom na to da je razlika u godinama između njih 21 godina. Međutim, sudbina se umiješala, te su imali sreću da nakon prijateljstva pronađu ljubav. Glazbenik je spomenuo i kako iz prošlog braka već ima petnaestogodišnju kćer, a sada s Andreom ima Hanu. Biti otac u njegovim godinama nije bez izazova, osobito s energičnim djetetom koje se može zateći kako se penje po stolovima i ormarima. Unatoč poteškoćama, opisao ga je kao gorko-slatko iskustvo. U ovoj fazi svog života, Denser se suočava s izazovima očinstva s petnaestogodišnjom kćeri Dorom iz prethodnog braka, kao i sa svojim djetetom Hanom s Andreom.

Biti otac u njegovoj dobi predstavlja niz poteškoća, osobito kada se radi o energičnom djetetu koje ima sklonost penjati se po stolovima i ormarima. Međutim, unatoč izazovima, Denser priznaje da ovo putovanje donosi gorko-slatku radost. Iz prethodnog braka s Nadom ima dvije kćeri Anu i Mariju. Ana, koja je svojevremeno bila zaručena za pjevača Adila Maksutovića, majka je i njihovog sina Adrijana. Dok je glazba oduvijek imala značajnu ulogu u Džejevom životu, njegova profesionalna karijera je počela poprimati pravi oblik 1987. godine kada je njegov izniman talent privukao pažnju skladatelja Aleksandra Radulovića Fute i tekstopisca Marine Tucaković.

 

Zajedno su osmislili pjesmu “Da ti suze obrišem” koju je izveo na festivalu “MESAM” i dobio treću nagradu publike. Nakon manje uloge u filmu “Let’s Make Love 2” iz 1989., njegova karijera vrtoglavo raste. Od 1987. do 2018. producirao je ukupno 13 studijskih albuma i isto toliko kompilacija. Njegov talent krasio je festivalske pozornice, pune dvorane u Srbiji i susjednim zemljama, te krenuo na brojne opsežne turneje diljem Sjedinjenih Američkih Država (SAD) i Australije. Općenito ga se smatra jednim od najboljih narodnih umjetnika svoje generacije. Rođen u romskoj obitelji koja je živjela u naselju Dorćol u Beogradu 1965. godine, odrastanje Džeja Ramadanovskog bilo je obilježeno snažnim osjećajem zajednice i kulturnom uključenošću.

https://www.instagram.com/p/C1zUvh2MIhz/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Njegov otac Mazlam radio je kao obućar, dok je majka Barija radila u lokalnom komunalnom poduzeću “Zelenilo”. Upravo na probama KUD-a “Nikola Tesla” na Dorćolu, Mazlam je pokazao svoj talenat na klarinetu, a Barija zadivila svojim plesnim umećem, što je dovelo do njihovog sudbonosnog susreta. Na svoj akademski put Džej je krenuo 1972. godine upisom u prvi razred cenjene dorćolske osnovne škole “Braća Baruh”. Pokazujući izuzetnu akademsku sposobnost, neprestano je dobivao najviše ocjene, što je navelo njegovu majku da osigura da njegov izgled odražava njegovu predanost pedantno mu peglajući hlače i osiguravajući da izgleda pristojno za školu.