Udovica Kristen Tripson suočava se s nevjerojatnom tugom nakon gubitka supruga Sama od opake bolesti, ostavljajući je samu sa svojom djecom. Prije nego što je Sam preminuo, par je planirao proširenje obitelji, iako su već imali sina i kćer.

Njihova kći začeta je in vitro oplodnjom, a par je tijekom vremena dobio još četiri smrznuta embrija. Nakon Sama, Kristen je pokušala ponovno zatrudnjeti, no to nije bilo uspješno. U veljači planira novi pokušaj i nada se najboljem. Emotivni trenutak podijelila je sa svojom i Samovom majkom. “Kako bismo Sam i ja imali više biološke djece nakon liječenja, morala sam se podvrgnuti IVF-u. Ostala sam s 4 embrija. Alyssa Ann bila nam je prva. Pokušali smo ponovno prošlog ljeta, ali sam ga rano izgubila. Tri tjedna kasnije, Sam je otišao.”

“Iako nismo pričali o njegovom kraju, puno smo pričali o embrijima. Oni su bili naša potencijalna djeca. To je uvijek bio naš plan što god se dogodilo.” “U proteklih šest mjeseci niti jednom nisam dvojila što ću učiniti. Čak sam i na njegovoj jedinici intenzivne njege znala što ću učiniti, dati im nadu u život.” “Mjeseci priprema Bilo je gotovo, i fizički i psihički. Moj liječnik nas je dobro poznavao i nije bio iznenađen mojom odlukom. 9. veljače, uz podršku moje majke i Sama, posljednja dva embrija su mi prenesena.”

“Bilo je suza i ljubavi u toj sobi. Nekoliko tjedana kasnije saznala sam da imam zdravo dijete. To je bilo sjajno. Kako sam ja gledala na to, Sam je dobio jedno, a ja jedno. Naravno, to je bila gorko-slatka odluka. Ali to je naša odluka i mislim da je to jedan od najljepših blagoslova u životu. Tako sam sretna i uzbuđena što očekujemo prinovu u listopadu, i mislim da je to to”, rekla je Kristen. Pogledajte i sami cijelu ovu jako emotivnu i dirljivu video priču.