Steva Simeunović, veoma zapaženi kompozitor i tekstopisac koji je tokom svoje duge karijere postigao zapažene uspehe na pop muzičkoj sceni, pre nekoliko godina stupio je u brak sa izuzetno darovitim i perspektivnim mladim vokalom Zoranom.

Proslavljeni kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović, poznat po svom bogatom repertoaru hitova koji su dugo dominirali muzičkom scenom, nedavno se venčao sa izuzetno darovitim i mladolikim pevačem Zoranom, koji je sa radošću prihvatio prezime svog supružnika. svedočanstvo o njihovoj zajednici. Uprkos značajnom i značajnom jazu u godinama od tri decenije, ovaj par dosljedno održava izvanredan stepen jedinstva i koordinacije. Često zajedno učestvuju u nizu aktivnosti i prilika, ali se na ovom događaju Zorana pojavila bez pratioca.

Ono što dodaje element intrige ovom izvanrednom paru, osim njihove upečatljive razlike u godinama, je izuzetna odluka koju su donijeli da razmijene zavjete i posvete se jedno drugom samo samo dvije sedmice i jedan dan nakon prvog susreta. U Zoraninoj ličnoj perspektivi, značaj starosti se smanjuje kada dve osobe otkriju svoju srodnu dušu. U tako dubokoj vezi, sukobi ne postoje, a postoji duboko divljenje i ljubav između partnera. Uprkos Stevanovom stalnom zadivljujućem prisustvu na sceni, Zorana nikada nije osetila ljubomoru. Umjesto toga, osjeća se sigurno i zadovoljno u njihovoj vezi.

Stevanova opčinjenost Zoraninim glasom, a ne njenim fizičkim izgledom, navela ga je da ga zaprosi i brzo su se venčali za samo 15 dana. Odrasla bez prisustva roditelja i topline očinske ljubavi, Zorana je utehu našla u Stevanu. Postao je njena sveobuhvatna figura, preuzimajući uloge oca, majke, brata, prijatelja, pa čak i psihologa. Zorana priznaje da je u Stevanu otkrila svaku poželjnu osobinu koju je žena mogla tražiti u muškarcu, učvršćujući svoje uvjerenje u njihovu vezu. Ovo otkriće Zorana je podelila u intervjuu za Informer.