Pre nekoliko meseci, poznata muzičarka Sneki učestvovala je na izložbi venčanja gde je ulepšala događaj kao jedan od modela. Velika afera dogodila se u luksuznom hotelu Hilton, a Sneki je izazvala pažnju svojim zadivljujućim izgledom u veličanstvenoj beloj venčanici. Okružena nebrojenim pojedincima koji su već pronašli svoje srodne duše, Sneki je iskreno priznala da je i dalje u potrazi za svojom pravom ljubavlju.

Budući da je Vaga, smatra da je rastrzana i konfliktna kada su u pitanju srčane stvari, a ova unutrašnja borba traje godinama. Međutim, ne tako davno Sneki je dospela na naslovne strane kada je elegantno prošetala modnom pistom, ruku pod ruku sa poznatim reperom Nigorom. Na bezbrižan način, Sneki se šalila o tome da je uvek primećena u, kako je rekla, “venčanici sirene”, izražavajući pritisak koji oseća da zadrži svoj zapanjujući izgled. Sneki se rado prisećala sopstvenog venčanja, događaja sa kojeg je sada prešla i koji je uspešno prošao.

Iako cijeni da svjedoči radosti zaljubljenih mladih parova na vjenčanjima, ona je naglasila da njeno lično mišljenje o tome nema značaja. Nesumnjivo, Sneki je željna da krene na sopstveni put braka, ali još uvek nije srela savršenog partnera. Uprkos obilju izbora koji su joj na raspolaganju, ona je i dalje neodlučna i svesrdno se fokusira na svoju cvetajuću muzičku karijeru. Ipak, Sneki priznaje da mogućnost da se jednog dana veže nije sasvim nevjerovatna.

Nedavno je Snežana Babić Sneki, poznata folk pevačica koja plijeni pažnju javnosti već skoro tri decenije, otvoreno izrazila spremnost da istraži koncept nezvanične svadbene ceremonije. Čvrsto vjerujući u izreku “nikad ne reci nikad”, ona prihvaća ideju prihvaćanja nekonvencionalnih mogućnosti i pozdravlja priliku da se upusti u neistraženu teritoriju.