Put samootkrivanja Tatjane Bjegović započeo je iskrenim priznanjem – u brak je ušla bez istinskog uzbuđenja i želje da zasnuje porodicu. Njene nade da će pronaći sreću i sigurnost u svom mužu i uglednoj porodici u koju se udala bile su razbijene jer nije slutila tragičnoj sudbini koja je čeka iza zatvorenih vrata. Na njeno krajnje zaprepaštenje, njen svekar ju je izložio nezamislivom seksualnom zlostavljanju, dok je njen suprug šokantno odlučio da ostane pasivan, ne nudeći nikakvu zaštitu ili intervenciju.

Kako se njena priča odvijala, postalo je očigledno da je njeno putovanje samootkrivanja i isceljenja daleko od kraja. Šokantna otkrića koja su okruživala prvu ženu njenog muža i njenog svekra razbila su idiličnu fasadu njenog bračnog života, ostavljajući je da se uhvati u koštac sa složenom mrežom emocija i pitanja bez odgovora. Jedna posebna uspomena je živo stajala u njenom umu, zauvek urezana u njenu svest.

Bila je to mirna ljetna nedjelja kada su njen svekar i njegova žena otišli u grad, ostavljajući nju i muža same na svom imanju na selu. Nije ni znala da će ovaj naizgled bezazlen događaj poslužiti kao prekretnica, otkrivajući skrivene istine o karakteru njenog svekra. Donio sam ručak tastu i raspitivao se da li da čekam da mu žena vrati suđe.

Međutim, moje nevino pitanje je poprimilo mračan preokret kada me je silom zgrabio i povukao prema sebi, ne ostavljajući me bez šanse da pobjegnem. U tom trenutku me obuzeo nalet straha i panike, zbog čega mu je nemoguće oprostiti njegove postupke. Proganjajuće riječi koje je izgovorio nastavile su odjekivati ​​u Tatjaninim mislima, ostavljajući trajan utisak. Na kraju sam uspjela da se razvedem od muža i pobjegnem iz nesrećnog braka, gdje sam već rodila dvoje djece.