Linda Andrade, mlada preduzetnica od samo 23 godine, već je ostvarila gotovo sve svoje snove, ali nedavno je otkrila da, iako živi u bajci, suočava se s izazovima koji joj zadaju glavobolje. Kao preduzetnica već od 16. godine, organizovala je važne događaje za poznate ličnosti. Rođena je u Jordanu, ali već sa 19 godina udala se za moćnog muškarca po imenu Riki Andrade, bogatog trgovca kriptovalutama iz Dubaija.

  • Iako su njeni roditelji sanjali da postane doktorka, Linda je odabrala potpuno drugačiji put. “Moj otac je želeo da postignem nešto u životu. Sanjao je da postanem doktorka, ali trenutno sam fokusirana na svoj brak. Potrebno je mnogo poverenja u vezi da biste odustali od svojih snova i posvetili se brizi o muškarcu”, priznala je. Odrasla je u Americi u jednosobnom stanu sa šestočlanom porodicom.

Sada je njen glavni posao održavanje svog izgleda, što zahteva puno vremena i novca. Troši 700 evra na negu kože i šminku, ima ličnog trenera koji košta 660 evra mesečno, odlazi u spa što je dodatnih 470 evra za 30 dana. Takođe, redovno odlazi na tretmane oblikovanja tela i lasera, ali s obzirom na to da je vlasnica salona, tu uslugu ne plaća.

  • Na nokte troši oko 560 evra mesečno, a za odeću “samo” 2.000 evra. Kada se sve sabere, mesečno potroši više od 5.000 evra na svoje potrebe oko izgleda.

Džeparac dobija od supruga, koji navodno zarađuje oko 125.000 funti mesečno (142.000 evra). Ipak, mnogi na društvenim mrežama ne odobravaju njen način života. Njeni postupci s novcem ocenjuju se kao bahati, a često joj poručuju da bi bilo lepo da deo novca usmeri na pomoć deci.

Linda ne prestaje da šokira svojim izjavama i objavama, te je jednom prilikom devojkama dala i savet kako “uhvatiti bogatog muža”. Međutim, otkrila je i “mračnu stranu” života sa milionerom. Strah je da će je opljačkati, da mora uvek biti besprekorna, a muž joj kupuje previše stvari i nudi mnogo hrane. Ovakve izjave izazvale su osude na društvenim mrežama, a mnogi su je nazvali nezahvalnom i površnom.

BONUS TEKST

Kada je u pitanju briga o kući, organizacija je ključna. Počni stvarati dnevni raspored ili tjedni plan aktivnosti kako bi održavao red i čistoću u svakoj prostoriji. Odredi prioritete poput čišćenja, održavanja vrta ili popravaka. Također, rasporedi vrijeme za odmor i opuštanje kako bi izbjegao osjećaj preopterećenosti.

Investiraj u praktične alate poput organizatora za skladištenje, košara za rublje ili police kako bi održavao prostor urednim i funkcionalnim. Redovito čišćenje i održavanje kućanskih aparata također će produžiti njihov vijek trajanja i spriječiti neočekivane kvarove.

Ne zaboravi da je timski rad važan. Uključi članove obitelji u obaveze oko kuće kako bi podijelili teret i osjećali se odgovornima za zajednički dom. Komunikacija je ključna; otvoreno razgovarajte o raspodjeli poslova i potrebama svakog člana obitelji.

Na kraju, ne zaboravi da je kuća mjesto gdje trebaš osjećati udobnost i sigurnost. Stoga, svakodnevno uloži trud u stvaranje ugodne atmosfere i održavanje pozitivne energije u domu.

Također, budi fleksibilan i prilagodi se promjenama kako bi kuća uvijek bila u dobrom stanju. Na kraju, ne zaboravi da je važno pronaći ravnotežu između održavanja kuće i vremena za opuštanje i uživanje u svom domu.