Nakon službenog odlaska iz javnosti, online aktivnost Sonje Vuksanović značajno je smanjena na društvenim mrežama i internetskim portalima. U nedavnoj izjavi navela je osjećaj preopterećenosti medijskom pažnjom i izrazila želju da prioritet daju vrijednim trenucima sa svojom obitelji. Unatoč tome, nedavna upečatljiva izjava koju je podijelila na svom profilu izazvala je popriličnu buru na brojnim društvenim mrežama.

U svojoj težnji da se izborim s monotonijom, donijela sam nesretnu odluku da stupim u brak, odluka koja me sada ispunjava dubokim kajanjem. Zbunjujuća odluka koju je donijela Sonia da zadrži daljnje podatke ostavila je mnoge pojedince zbunjenima. Motiv Sonjinih postupaka ostaje zaogrnut velom neizvjesnosti, jer nije jasno je li ponovno podlegla iracionalnom ponašanju ili je u napadu tjeskobe shvatila da se udala za jednog od dvoje spomenutih pjevača. Nakon njihovog razvoda, Aca se našao upleten u brojne razgovore oko Sonje.

Kao što je navedeno u njegovoj biografiji, brzo je razvio snažne emocije prema Soniji, koja ga je nastojala oblikovati u “psa krvosljednika”. “Čvrsto me je zagrlila, obuzela me, a ja sam, na svoje zaprepaštenje, otkrio neizmjerno oduševljenje tim susretom.” – Kako prenosi Blic, Lukas je otkrio da su se on i njegova supruga Viktorija službeno vjenčali u cijenjenoj crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Nakon svete ceremonije, veselo su obilježili svoje zajedništvo zajedno s dragim gostima u veličanstvenoj zalogajnici, stvarajući neizbrisivu i očaravajuću prigodu.

Lukas njeguje dragocjen trenutak rođenja svoje kćeri Viktorije, od milja je naziva svojom voljenom dragom. Podsjetimo, javnost još uvijek pamti skandal koji je izbio kada je Sonja Vuksanović uplovila u vezu i na kraju se udala za folk pjevača Acu Lukasa, inače bliskog prijatelja njenog bivšeg supruga Željka Šašića. Sonja Vuksanović, ranije u braku s pjevačem Željkom Šašićem i zajedno su dobili kćer Sofiju, kasnije se udala za pjevača Acu Lukasa i postala majka njihove kćeri Viktorije. Nažalost, i njihova bračna veza završila je razvodom. Sa svojih 48 godina Sonja očito jako pazi na svoj izgled, a pohvale dobiva i da izgleda znatno mlađe od svojih godina. Nakon deset godina braka sa Željkom Šašićem, Sonja na Instagramu često objavljuje fotografije s putovanja, ponosno pokazujući svoju skladnu tjelesnu građu i ističući izbočena prsa. Nakon raspada njihovog braka, nastao je kaos i zbrka.

Aca Lukas, koji se sa Željkom poznavao od ranije, postao je suprug Vuksanovićeve. Njihov bračni put započeo je 2010., ali je završio razvodom pet godina kasnije. Uzmimo trenutak da cijenimo zadivljujući izgled današnjice. Sonja Vuksanović, poznata modna ikona, provela je desetljeće kao supruga pjevača Željka Šašića prije nego što je stupila u brak s Acom Lukasom. U partnerstvo su krenuli kada je Sonja imala samo 18 godina, a rodila im se kći Viktorija. Mediji su bili oduševljeni njihovim zajedništvom i kasnijim razvodom, a Sonja je neprestano plijenila pozornost javnosti kao očaravajuća fatalna žena. Nakon razlaza s Acom Lukasom, Sonja se ponovno udala za njega, no na kraju je nakon nekoliko godina raskinula vezu.

Nakon razvoda od Lukasa, Sonju su često viđali u društvu bogatog turskog pjevača Ozkana Sena, koji je posebno doputovao u Beograd samo kako bi bio s njom. Nagađanja oko njihove potencijalne ljubavne veze potaknula su istraživački tim Paparazzi Hunta da dublje istraži stvar. Diskretno prateći Senu tijekom njegova posjeta Beogradu na randevuu sa Sonjom, uspjeli su snimiti prvo javno viđenje slavne pjevačice s Lukasovom bivšom suprugom. Odlučivši se za boravak u srcu Beograda, Ozkan je odabrao luksuzni hotel čija je cijena noćenja dosezala i nekoliko stotina eura. Nakon što se smjestio, odvažio se posjetiti nekonvencionalan kafić na Novom Beogradu, zgodno smješten u blizini Sonjinog ekskluzivnog butika. Kao sudbinski suđeno materijalizirala se i sama Sonja koja se s lakoćom uklopila u živahni ambijent.

Zadubljeni u zadivljujući dijalog, trio je bez napora razmjenjivao riječi dok su uživali u svojim pićima. Na kraju je došlo vrijeme da se oprosti od Sonje i graciozno ode iz kafića, što je ubrzo nakon toga navelo Ozkana da učini isto. Jednostavnim pokretom pozvao je taksi da ga preveze natrag u njegov raskošni hotel i tako zaključio čaroliju večeri. Aca Lukas samouvjereno je izjavio kako su tvrdnje Sonje Vuksanović o ljubavnoj vezi s turskim pjevačem Ozkanom Senom namjerno izmišljene isključivo u svrhu promicanja njegovih interesa.