Čak i oni koji nisu pratitelji popularnih reality show programa na našim prostorima imali su nebrojeno mnogo puta priliku da upoznaju Miljanu Kulić koja je postala slavna zvijezda realitya. Producenti Happy TV-a uvjereni su da ju sama njena ozloglašenost kvalificira za sudjelovanje u reality showovima, a prethodno je učestvovala u “Maldivima”, “Parovima” i “Zadruzi”. Siniša i Marija Kulić ponosni su njeni roditelji, a ona ima i dvije mlađe sestre Tijanu i Anu. Tijana trenutno studira na Ekonomskoj školi u Nišu, ali nema dostupnih informacija o Ani.

Miljana je iz Niša, gdje joj živi obitelj. Njen obrazovni put započeo je u Nišu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju, pravnički i birotehnički smer. Dok Miljana posjeduje izuzetne akademske sposobnosti, naišla je i na neke izazove na tom putu. Naime, ranije je imala ljubavnu vezu sa svojim cimerom Danijlom Višićem u Zadruzi, što je rezultiralo time da je njegova majka javno postavila ultimatum u kojem je zaprijetila prekidom obiteljskih veza ukoliko se veza ne prekine. Miljanina prošlost je obilježena reputacijom problematične osobe, što je vidljivo iz njezinih čestih premještaja u školu. Na Pravnom i svećeničkom fakultetu čak je pribjegla prijetnjama samoozljeđivanjem kako bi izmanipulirala svoje profesore da joj daju željene ocjene. Miljanin osebujni smisao za modu i zadivljujući izbor šminke dodatno doprinose njenoj želji za pažnjom. Samouvjereno oblači otvorene kratke topove i elegantne štikle, osiguravajući da su sve oči uprte u nju.

Početkom 2015. godine nastupila je za pamćenje u reality showu “Maldivi” kao gošća poznata po svom humoru. Međutim, njezino vrijeme u showu bilo je kratkog vijeka jer je otišla nakon samo šest dana zbog nemogućnosti prilagodbe na zatvorenu okolinu. Kaixin TV, mreža koja stoji iza serije, izdala je izjavu u kojoj objašnjava njezin odlazak. Kasnije te iste godine pridružila se glumačkoj ekipi “Parova”. U showu je zaprepastila kolegicu starletu Mimi Oro tako što joj se dok je spavala našalila i razigrano namazala šamponom lice pjevača Igora Iksa. Pojedinosti o Mirjaninom osobnom životu izvan realityja su rijetke. Poznato je da je u “Parovima” bila u romantičnoj vezi s Ivanom Marinkovićem te da je u srpnju 2018. rodila sina Žarka, a potkraj 2018. na snimanju “Zadruze 2” uplovila je u vezu s DJ-em Lazarom Čolićem. Zola i kasnije objavila svoju drugu trudnoću.
Dugo su Miljana i Zola bili u burnoj ljubavnoj vezi koja se odvijala u reality showu. Njihova dinamika bila je obilježena čestim nesuglasicama, sporovima i kasnijim pomirenjima. Na kraju, zbog Zolinog utjecaja, Miljana je izbačena iz Bijele kuće. Unatoč početnom negodovanju majke Marije, Miljana je ustrajala u vezi sa Zolom. Međutim, na kraju je shvatila da ju je on jednostavno iskorištavao za financijsku dobit i sigurnost unutar partnerstva.

Nikada nije bila tajna da je Miljana Kulić zaradila pozamašnu svotu od angažmana u rijalitiju. Prije njezina sudjelovanja vrlo je malo ljudi posjećivalo njezin dom. Izvorno stanje kuće obitelji Coolidge u Nišu bilo je sasvim drugačije od današnjeg. Nije imala odgovarajuću fasadu, imala je dotrajala vrata i zaraslo dvorište s površinama koje gotovo da i nisu postojale. Stare kuće u okolici imale su zidove bez pročelja, oronula vrata i zaraslo raslinje, što je stvaralo prilično neprivlačan prizor.

Podsjetimo, tokom jedne sezone reality showa “Zadruga” Miljana je trebala primati nedjeljni honorar od 3.000 eura, što je ukupno 120.000 eura za 10 mjeseci trajanja sezone. Sudjelujući u više sezona serije, zaradila je dovoljno da obnovi svoju kuću, a susjedi u Nišu su joj zavidjeli na fantastičnoj transformaciji. Interijer je potpuno preuređen, dodane su nove fasade, a sama kuća je značajno narasla. Vrata skrivaju čuda njihovog dvorišta, ostavljajući sve znatiželjne što se nalazi iza njih.