Tokom svoje teniske karijere se smatrala jednom od najljepših sportašica u ovom sportu. Ana Ivanović Švajnštajger (Schweinsteiger), rođena 1987. u Beogradu, umirovljena je srpska tenisačica koja je svojedobno zauzimala prvo mjesto na svjetskoj rang listi. Trenutno živi u Westendorfu u Austriji, a živi sa suprugom, bivšim njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, i njihova dva sina, Lukom i Leonom.

Prije Bastiana, Ana Ivanović, vrlo uspješna tenisačica, rijetko je otkrivala detalje o svojim prošlim ljubavnim vezama. Ipak, postoji jedna specifična veza koja budi znatiželju. Prema pouzdanim izvorima, Ana Ivanović nije bila baš najbolje s odabirom partnera, zbog čega je otvoreno pričala o svojim iskustvima dok nije pronašla pravog partnera. Iako nije romantične naravi, veza Novaka i Ane Ivanović zaokupila je pozornost mnogih. Njihovo prijateljstvo potrajalo je sve do konačnog rastanka, a točan razlog njihovog zalutanja ostao je nepoznat do danas.

Tijekom predbračnih dana Ana je imala ugodan susret s atraktivnim strancem s kojim ju je navodno upoznao njezin tadašnji bliski pratitelj Novak Đoković. Ubrzo nakon što je započela njihova romansa, izbio je skandal. Naime, iz Aninog doma misteriozno je nestao vrijedan sat koji je pobudio sumnje u njezinog partnera i na kraju doveo do raspada njihove veze, kako su tada pisali mediji. Nakon ovih optužbi, mediji su zabilježili osjetno pogoršanje veze između Novaka i Ane Ivanović. Nekada duboko zaljubljeni, Ana i Novak značajno su umanjili značaj svoje veze, ostavljajući dovoljno prostora za beskonačna nagađanja i nagađanja o događajima koji su se između njih dogodili. Iznenađujuće, niti jedno od njih dvoje se nije javno pozabavilo tim pitanjem, što je potaknulo stalne glasine i nagađanja. Porijeklom iz Srbije, naši putevi su se isprepleli u godinama našeg razvoja kada smo krenuli s našim teniskim treninzima. Od desete smo godine usavršavali svoje vještine i iskazivali svoje talente na lokalnim turnirima u našoj domovini.

Kako je vrijeme prolazilo naše prijateljstvo je jačalo i produbljivalo se. Kako je svake godine prolazilo, svi smo išli svojim putem. U intervjuu za “Eurosport” Ana je izrazila svoje duboko divljenje Novaku i njegovim nevjerojatnim uspjesima. Čvrsto vjeruje da on ima potencijal otići u mirovinu kao vodeći svih vremena po broju Grand Slam naslova. Prije samo nekoliko mjeseci Ana ga je javno pohvalila, ističući njegov ugled u Srbiji i izvanredan karakter. Njegova sposobnost da ostane pribran i usredotočen tijekom utakmica je doista izvanredna, posebno kada je suočen s izazovnim i ključnim trenucima. Ovo dosljedno iskazivanje predanosti doista je izvanredno.

Fotografija koja kruži Instagramom služi kao neosporan dokaz njihove nepokolebljive povezanosti i privrženosti. Gledajući ovu sliku, vraćaju se sjećanja na ljubav koja kao da je nestala u trenu. Bivša teniska zvijezda Ana Ivanović pronašla je svoj savršeni par u legendarnom nogometašu Bastianu Schweinsteigeru. Trenutno su ponosni roditelji trojice sinova – Leona, Luke i neimenovanog trećeg djeteta. Ana i Bastian su u sretnom braku, što doprinosi zajedničkoj radosti njihove očaravajuće ljubavne priče.