Legenda srpskog glumišta, Miki Manojlović, svrstava se kao veteran u toj industriji i njegovo putovanje do najbolje plaćenog glumca u Srbiji nije bilo bez dosta prepreka i poteškoća. Rođen u Nišu, s dolaskom na svijet kazao je da je njegova majka bila nadomak smrti jer se suočila s komplikacijama na porodu.

Unatoč njihovim početnim nadama da će imati šestero djece, njegovi su se roditelji susreli s nesretnim okolnostima kada se njegova majka teško razboljela od tuberkuloze, prikovavši je za krevet dvije godine. Tijekom svog života, Mikijeva baka Marie, Francuskinja, preuzela je odgovornost brige o njemu. Marie je marljivo pazila da djeca budu lijepo odgojena, uredna i moderno odjevena. Muževljeva odijela je lukavo prodala kako bi djeci kupila nova, a Miki je s njom komunicirao isključivo na francuskom. Unatoč odrastanju u siromaštvu, njegova strast prema glumi ostala je nepokolebljiva.

Njegove formativne godine bile su uronjene u svijet kazališta, a unatoč želji roditelja da se znanstveno obrazuje, prkosio je njihovim željama i upisao Akademiju. Glumac je u početku bio u braku s Iskrom Uzelac, koncertnom majstoricom, a zajedno imaju kćer Čarnu. Nakon toga ponovno je stupio u brak, ovoga puta s Tamarom Vučković, ravnateljicom Jugoslavenskog dramskog pozorišta, koju je upoznao tijekom angažmana u predstavi “Zločin i kazna”. Njihova je ljubav cvjetala, a rodio im se sin Ivan.

U procesu rada na predstavi “Zločin i kazna” imao sam zadovoljstvo upoznati izvrsnu mladu glumicu Tamaru Vučković. Živo se sjećam da sam javno priznao njezin izniman talent dok smo razgovarali o nadolazećoj premijeri. Nisam ni slutio da će Tamara s vremenom postati ne samo ljubav mog života, već i moja suputnica i majka našeg sina. Tijekom moje karijere pružala mi je nepokolebljivu podršku, oblikujući me u osobu kakva sam danas. Bez nje ne mogu zamisliti gdje bih bio – možda izgubljen među nepoznatim licima, odvojen od svojih korijena i nesposoban pridonijeti obogaćivanju drugih kultura kao što su one obogatile mene. Takve osjećaje iznio je Manojlović, koji je otkrio tajne koje stoje iza njegovog dugotrajnog ljubavnog i obiteljskog života otkako se 1992. vjenčao s Tamarom.

Moje odrastanje i lekcije koje sam naučio iz pozitivnih i negativnih iskustava usadili su mi duboko ukorijenjenu želju da prenosim znanje i zaštitim svoju obitelj. Tijekom godina uspio sam dati prednost vlastitoj dobrobiti, a istovremeno sam prepoznao važnost pomaganja drugima. Iako nisam siguran koliko sam u tome uspio, prioritet mi je bio naučiti svoju djecu vrijednostima tolerancije, kako je Miki podijelio sa Storyjem. Stvaranje i njegovanje odnosa s članovima uže i šire obitelji, kao i onima koji se mogu činiti drugačijima, ali dijele zajedničke karakteristike, ima golemu važnost u životu svakog pojedinca.

Čarna Manojlović, odrastajući kao ćerka Mikija Manojlovića, suočavala se sa stalnom vezom sa ocem. Ipak, svojom je odlučnošću uspjela uspostaviti vlastiti identitet i postići osobni i profesionalni uspjeh. Rođena je 1979., a 2003. završila je studij filmske režije na beogradskoj Akademiji umjetnosti. Trenutačno predaje na istoj instituciji. Njezin impresivan portfelj prikazuje brojne televizijske dokumentarne serije koje se bave važnim temama kao što su ljudska prava i borba protiv nasilja nad ženama i djecom. To joj je priskrbilo priznanje i divljenje u zemlji i inozemstvu. Nedvojbeno joj je kao inspiracija poslužio njezin slavni otac, koji ju je naveo na stvaranje dokumentarnog filma “Miki Manojlović: Filmska dostignuća” kao posvetu njemu.

Cijelo vrijeme Čarnine trudnoće s prvim djetetom, Miki Manojlović iskazivao je radost i uzbuđenje. S ponosom je izjavio da se Čarna transformirala u odgovornu i zrelu osobu, a ne može biti sretniji što može najaviti njezino skoro majčinstvo. Budući da će uskoro biti djed, Miki željno iščekuje dolazak bebe, a ovaj trenutak za njega ima veliki značaj. Miki je neizmjerno ponosan kako na Čarnin put, tako i na uspjehe svog sina Ivana. Unatoč svim naporima da podrži Čarnu, Miki priznaje da ga je njegova vlastita profesionalna pozicija Mikija Manojlovića omela u mogućnosti da doprinese razvoju njezine karijere. Kao predsjednik Upravnog odbora Filmskog centra Srbije, Miki je pazio da Čarni ne pruži bilo kakvu nepravednu prednost, jer bi to ugrozilo integritet svih natjecanja u kojima je sudjelovala. Ova jedinstvena perspektiva roditelja izdvaja Mikija od drugi.
Iako bi se mnogi roditelji nesumnjivo opredijelili za svoje dijete na isti način, ja sam odlučila krenuti drugim putem, a moje dijete razumije i poštuje tu odluku. Pokazala je svoje izvanredne talente i nepokolebljivu predanost. U filmu “Tango Argentina” iz 1992. godine Čarna Manojlović pojavljuje se uz svog slavnog oca, tumačeći njegovu kćer.