Različitost između Cece Ražnatović i Lepe Brene predmet je rasprava već godinama, a različiti narativi tu razliku pripisuju uznemirujućim i izazovnim okolnostima. Međutim, tek nedavno se konačno razjasnila prava priroda Breninog i Cecinog odnosa.

Tijekom jedne televizijske emisije, pokojni Milovan Ilić Minimaks pitao je Cecu o pričama o nesklonosti između nje i Brene, na što je Ceca demantirala tu tvrdnju. Dopustite mi da počnem tako što ću reći da nema nikakve usporedbe. Nadalje, tek su mi 23 godine i vjerujem da ima još dovoljno vremena za još veći uspjeh. Nisam zadovoljan svojim trenutnim postignućima jer čvrsto vjerujem da sam sposoban za puno više. Moj potencijal tek treba biti u potpunosti ostvaren! Osim toga, ne vjerujem da Brena ima bilo kakve loše osjećaje prema meni. Naprotiv, Brenu jako poštujem i srdačno je pozdravljam. Održavam snažan i skladan odnos sa svim svojim kolegama, njegujući osjećaj prijateljstva. To su bili osjećaji koje je u to vrijeme iskazivala Ceca.

Unatoč svom trudu da se klone jedna druge, Brena i Ceca su uspjele održati distancu, pa je Brena bila isključena s Cecinog slavlja, a Ceca nije bila na popisu uzvanika za Aleksandrino i Filipovo vjenčanje. Istovremeno, Ceca se pridružila tribini Zvezde Granda čim je Brena izašla iz organizacije. Pričalo se da su prije šest godina oboje trebali gostovati u emisiji Siniše Mediće, ali je Ceca odustala u jedanaestom satu. Čini se da postoji trenutni razvoj koji ukazuje na postupno poboljšanje odnosa.

Čini se da ima naznaka Cecine dobre volje. Prvo je pjevačica u svojoj emisiji predstavila Breninu šogoricu Aleksandru Prijović, predstavivši je kao dragu prijateljicu i pohvalivši je. Nedavno se na društvenim mrežama pojavio video na kojem Cecin unuk Željko pjeva pjesmu “Mile voli disko”. Prilično je neobično da pjeva Brenine pjesme umjesto bakinih, no video je ipak podijeljen na internetu.

U svakom intervjuu koji je pita, Anastasija uporno ističe svoje divljenje Brenine, uz majčine pjesme, kao dvije najistaknutije zvijezde. Naš izvor otkriva da je Aleksandra čak nekoliko puta pratila Anastasiju. Međutim, za sada nema odgovora iz Breninog tabora, što sugerira da ona možda nije voljna previdjeti prošle glasine bez značajnih dokaza koji podupiru tvrdnje o klevetama protiv Cece. Ovi navodi nedvojbeno su izazvali veliku uznemirenost, kako je ranije objavio magazin SVET.

Nasuprot tome, Lepoj Breni je rodno mjesto Tuzla, a odrastanje odvija u Brčkom. Još kao studentica odlučila se preseliti u Beograd. Nakon toga je napustila studij kako bi se posvetila pjevačkoj karijeri. Jedno vreme je živela u Novom Sadu. Godine 1981. započela je svoj profesionalni put gostovanjem u televizijskom programu Milovana Ilića. Odjevena u ležernu kombinaciju majice kratkih rukava i bermuda, pridružila se svom bendu “Slatki greh” na snimanju. Nažalost, njihov je nastup brzo izbačen iz emisije. Međutim, ta se snimka kasnije našla u “Nedjeljno popodne s Minimaxom” kao šaljiva šala na njezin račun. Začudo, ovaj incident označio je prekretnicu u njezinoj karijeri. Od tog trenutka izdala je 17 albuma, glumila u raznim filmovima, pa čak i bila glavna voditeljica televizijske serije “Let’s Make Love”.