Nakon razvoda od supruge Danice Ristovski, glumac Lazar Ristovski na iznenađenje svih se upustio u romantičnu vezu sa znatno mlađom kolegicom Anicom Lazić, koja je od njega mlađa čak 39 godina. Upravo zbog starosne razlike između para njihova veza je naišla na poprilično veliki broj negativnih komentara i kritika javnosti, međutim kako izgleda, niti Anica niti Lazar ne mare za “zle jezike”. 

Ipak, čini se da zanemaruju tu činjenicu i nedavno su započeli zajednički život. Svakom novom objavom Anica osvaja javnost, a nedavno ih je još više osvojila podijelivši kratki video isječak s psihoterapeutkinjom koja artikulira potrebe muškaraca u današnjem modernom dobu, u kojem su žene sve osnaženije, samostalnije i samouvjerenije. Terapeut je oprezno savjetovao:

“Oslobodite ga, otključajte mu svoja vrata. Imperativ je da mu ponudite empatiju i date mu uvjerljiv poticaj da ostane. Potaknite percepciju da se oslanjate na njegovu prisutnost, da on ima značajnu ulogu.” Ovaj savjet revno je svojim pratiteljima prenijela Anica Lazić, prepuna oduševljenja. Podsjećanja radi, Lazar je trenutno u ljubavnoj vezi s 39 godina mlađom Anicom, dok je još prošle godine javno objavio raskid braka s bivšom suprugom Danicom Ristovski.

Smatramo da je ova tema izazovna i bilo bi nepovoljno produžiti raspravu o njoj u senzacionalnim medijima. Kao dvoje cijenjenih i uspješnih umjetnika, došli smo do kraja našeg zajedničkog putovanja, ali će se naši pojedinačni putovi nastaviti i nesumnjivo ponovno ukrstiti, iako na drugačiji način. Važno je napomenuti da naše razdvajanje nije uzrokovano prisutnošću treće strane. Na jednostavan način iscrpili smo energiju koja nas je povezivala. Možda bismo, da smo slijedili tradicionalne norme, mogli ustrajati u našem suživotu i pokazati svoju vrijednost, iako nisam siguran kome. Ipak, nedvojbeno je korisnije i istinitije što smo se odlučili krenuti tim putem.

U nedavnom intervjuu za magazin Gloria, glumac je otkrio da je došlo do primjetnog opadanja strasti, entuzijazma i ljubavi koji su nekoć definirali njihovu vezu dugu više od četiri desetljeća. Nadalje su izrazili izazove povezane s donošenjem tako teške odluke. Nedvojbeno je izazovno, ali ključno je poštivati ​​i prigrliti vitalnost života kako bismo očuvali svoju dobrobit. Energiji života mora se dopustiti da slobodno teče, jer svaki poremećaj ili snažna opstrukcija može dovesti do katastrofalnih ishoda i nesretnih zaključaka. Kao dvije osobe s dostojanstvom, naš rastanak također je obilježen milošću i poštovanjem. Prevalencija razvoda među bezbrojnim pojedincima bila je nešto što sam osobno smatrao neugodnim.

To je nepravedno, ali možda je korisnije za dvoje pojedinaca koji su izgubili želju za suživotom prekinuti to poglavlje i krenuti naprijed sa svojim odvojenim, revitaliziranim životima. Čin prestanka zajedničkog života na dulje vrijeme može doista razgraditi svijet, ali to ne znači uništenje doma koji smo godinama gradili. Naša djeca će i dalje imati pristup tom domu, kao i mi. Taj dom ostaje trajno otvoren za sve nas.