Nebojša Glogovac, legendarni glumac koji nas je napustio 2018. godine, ostavio je iza sebe tri predivna deteta: sinove Gavrila i Miloša, kao i ćerku Sunčicu, koji su bili izvor njegove najveće radosti.

Gavrilo Glogovac, stariji sin, rođen je 1999. godine. Živi svoj život van očiju javnosti, izbegavajući medijsku pažnju, te se o njemu malo zna. S druge strane, mlađi sin Miloš, rođen 2001. godine, imao je televizijska pojavljivanja, posebno u kulinarskoj emisiji zajedno sa svojim ocem. Miloš je završio Petu beogradsku gimnaziju i krenuo očevim stopama, upisavši Fakultet dramskih umetnosti, ali se opredelio za režiju.

Nebojša i Mina, roditelji Gavrila i Miloša, venčali su se 1996. godine, uz Vojina Ćetkovića kao kuma. Mina, slikarka po zanimanju, bila je velika podrška svojoj deci nakon Nebojšine smrti. Nebojša Glogovac je takođe imao i ćerkicu Sunčicu, koju je dobio 2016. godine u braku sa Milicom Šćepanović. Sunčica, koja neverovatno podseća na svog oca, prošle godine krenula je u prvi razred osnovne škole. Slike ove divne devojčice povremeno se dele na društvenim mrežama, a njena majka Milica s ponosom pokazuje svaki njen korak.

Iz svega što je Nebojša Glogovac ostavio iza sebe, njegova deca su najsvetliji deo njegovog nasleđa, a podrška koju dobijaju od svoje majke i okoline pomaže im da nastave dalje noseći sa sobom sećanje na svog voljenog oca.Sunčica, koja ima sedam godina, prošle godine je krenula u prvi razred osnovne škole. Njena majka, Milica Šćepanović, povremeno deli fotografije svoje ćerke na društvenim mrežama, a kažu da neverovatno podseća na svog prerano preminulog oca, Nebojšu Glogovca.