Suzana Mančić, prelepa i poznata voditeljka, važi za jednu od najlepših dama s ovih prostora i za veliku zavodnicu. Nekadašnja loto devojka, kako je i sama govorila, imala je problema s kilogramima, ali sada je dovela svoju liniju do savršenstva, čak do devojačke linije.

U mesecu avgustu, voditeljka je pokazala zavidnu liniju na jednoj promociji i svojim izgledom očarala sve prisutne. Ana Dornik, osnivačica udruženja “Žena uz ženu”, koje pruža podršku obolelima od karcinoma dojke, objavila je autobiografiju pod nazivom “Ti si ta”, a na promociji na kojoj je bila i Suzana, održan je i razgovor o istoj. Suzana je došla da je podrži, a mnogi tvrde da nikada bolje nije izgledala, što potvrđuju i fotografije koje prenosi Espreso.

Na promociji je nosila lepršavu letnju haljinu s cvetnim dezenom, ističući struk zanimljivim pojasom. Obula je srebrne sandale, uz diskretan nakit. Njen gubitak kilograma doveo je do toga da njena linija sada zaista izgleda neverovatno, a osmeh s lica nije skidala tokom čitave večeri.

Osim toga, nega lica za našu voditeljku predstavlja ključnu stvar, ali i sama je svesna koliko su se trendovi promenili. “Sve je delotvorno, ali nijedan lifting ili botoks vam ne vrede ako nemate čistu, negovanu i zdravu kožu. Za to nije potreban dubok džep – već trud. Možete se negovati i jeftinijim preparatima, što je mnogo bolje rešenje nego da idete na mezoterapiju, a da vam je prljava koža. Ko nema novca za tretmane može stavljati masku od žumanca, meda i maslinovog ulja, koja je odlična.”