Djeca Dragane Mirković pripremila su iznenađenje za svoju mamu. Proslavljena folk pjevačica Dragana Mirković u posljednje je vrijeme suočena s velikim izazovima jer je donijela tešku odluku da raskine 24 godine dug brak. Dok su njezina djeca odlučila ne govoriti javno o tome, podršku su suptilno izrazila objavom fotografija koje nisu ostavljale sumnju na čijoj su strani. Pojavila su se nagađanja o sinu folk dive za kojeg se šuška da ima dugogodišnju vezu s ljubavnicom, a sada s njom živi u vili koju je kupio u Njemačkoj.

  • Zanimljivo je da je sa svojih računa na društvenim mrežama uklonio svaki trag svog prethodnog partnera Tonija, što je jasan pokazatelj njegove svesrdne odanosti majci. Zanimljivo, čini se da sama Dragana nastavlja sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo. Nastavila je s turnejom započetom prije nekoliko mjeseci, a uspjela je ostvariti i suradnju na duetu pod nazivom “Kad srce stane” s poznatim hrvatskim pjevačem Ivanom Zakom. Tijekom svoje turneje, Lady Gaga je tijekom vikenda imala priliku nastupiti u Italiji, gdje su je ugodno iznenadili Marko i Manuela, stvorivši uspomenu koja će joj ostati cijeli život.

Dragana se u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu prepričala trenutak kada su Marko i Manuela počastili majku putovanjem u Veneciju nakon nezaboravnog koncerta, dočaravši srž njihove prekrasne obiteljske veze. Radosni izrazi Draganinog lica i njezine prekrasne djece odaju njihovu sreću, ne ostavljajući mjesta sumnji da će ovaj prizor nedvojbeno izazvati tugu kod njenog bivšeg supruga, koji je donedavno volio iskustvo putovanja uz svoju obitelj. Da vas podsjetimo, Dragana je početkom mjeseca obznanila da raskida brak s Tonijem Bijelićem, odlučivši da razloge razvoda zadrži u tajnosti. Unatoč tome, brzo su se pojavile glasine koje sugeriraju da je poduzetnik tijekom cijele njihove veze bio upleten u nevjeru.

  • U nedavnom razgovoru s Jovanom Jeremić, pjevačica je otkrila da za to nije znala, jer se on prema njoj uvijek odnosio s ljubaznošću i ljubavlju. Rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, Dragana Mirković stekla je reputaciju jedne od najistaknutijih osoba balkanskog pop-folk žanra. S impresivnim rekordom od gotovo 10 milijuna prodanih albuma, vladala je glazbenom industrijom tijekom 80-ih i 90-ih, učvrstivši svoj status jedne od najprodavanijih umjetnica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj.

 

Njezina popularnost nadilazi granice, a dokaz su njeni rasprodani koncerti u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni. Naime, ušla je u povijest kao prva srpska pjevačica koja je predvodila veliki solistički koncert u Turskoj. Dragana je poznata po svojim revolucionarnim i raskošnim glazbenim spotovima, kao i zamršenoj koreografiji. Osim svojih glazbenih nastojanja, proslavila se iu filmskoj industriji te je ponosna vlasnica televizije “DM Sat”.

  • Ugledna publikacija “Billboard” povukla je paralele između njenog utjecaja i kultnih umjetnica poput Madonne i Lady Gage, dok je u Srbiji od milja nazivaju “kraljicom pop glazbe” ili “lucom iz Kasidola”, što je poslužilo kao inspiracija za njen album “Luče moje” iz 2006. Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, Dragana Mirković je svoje formativne godine provela u Kasidolu, slikovitom gradiću u neposrednoj blizini Požarevca.

Odrastajući u šesteročlanom kućanstvu, njezina duboko ukorijenjena veza s glazbom može se pratiti od djetinjstva i njenog djeda Dragutina koji je svirao harmoniku. Pod njegovim utjecajem Dragana je razvila strast prema glazbi, željno slušajući njegove nastupe. Još u dobi od pet godina pokazala je svoje nadobudne glazbene sposobnosti svladavši svoju prvu pjesmu “Devojka sokolu zulum čila”.