Suzana Jovanović i Saša Popović poznati su po svom skladnom odnosu kao estradni par, a pjevačica je nedavno progovorila o njihovoj dugogodišnjoj borbi za djecu. Naime, Suzana je majka sina Danijela iz prethodnog braka, a unatoč braku sa Sašom Popovićem vodili su dugotrajnu borbu u pokušajima da začnu dijete.

  • Nažalost, njihovi napori nisu urodili plodom. Kao žene to možda i ne očekujemo, iako do određenog trenutka planiramo, ali kako kažu, “Muško prosi, Bog da”. Tijekom našeg putovanja po prekrasnim plažama Lignana u Italiji, naši prijatelji iznenadili su nas grozdom koji inače obožavam. Međutim, na moje iznenađenje, počela sam osjećati mučninu nakon što sam zagrizla. Bilo je zbunjujuće jer iskreno volim grožđe i odmah sam pomislio da je za to sigurno kriv čir na želucu.

Po povratku kući odlučio sam posjetiti liječnika kako bi mi temeljito pregledao želudac. Kad je pregled počeo, liječnik je prasnuo u smijeh, ostavivši me potpuno zbunjenom. Tada mi je otkrila razlog moje nelagode – pojavila se sićušna točkica koja će se uskoro pretvoriti u bebu. Čak je i tada trebalo neko vrijeme da to shvatim, a ja sam se trudila shvatiti što je mislila kad je rekla da sam trudna. Kad sam konačno skupio hrabrosti podijeliti vijest sa Saletom, njegova reakcija bila je ništa manje od veselja.

Beograd 10.06.2021, Suzana Jovanovic i Sasa Popovic sa decom, deca si kcerka cerka promocija albuma Suzana Jovanovic, hotel HiltonRAS foto Milan Ilic
  • Skočio je sa sofe na fotelju obasipajući me poljupcima i čvrstim zagrljajima. Toliko smo dugo željno iščekivali ovaj trenutak da kada je konačno stigao, bili smo izvan sebe od sreće i nismo baš znali što bismo s njim. Pjevačica je u nastavku izrazila bojazan kako će njen sin prihvatiti svoju mlađu sestru Aleksandru, prenosi Grand. Grand piše da je žena tada otkrila strah da će njen sin dočekati njenu mlađu sestru Aleksandru.

– Ovo je bio moj najveći strah. Kad se Aleksandra rodila, Danijel je već imao 11 godina i svi smo bili zabrinuti da će biti zasjenjen i zanemaren. Brinuli smo se da će netko novi doći u središte pozornosti. No, budući da je djevojka, bez muke osvaja sve. Svi mi postajemo kit u njezinim rukama, natječemo se za njezinu pažnju i to je zaista očaravajuće – ispričala je Suzana.

  • Aleksandar Saša Popović rođen je 24. travnja 1954. u Novom Sadu, srpski je glazbenik i harmonikaš. Poznat je kao osnivač benda Slatki greh i kao direktor producentske kuće “Grand”. Od 1996. godine živi i radi u Beogradu. Godine 1997. stupio je u brak s folk pjevačicom Suzanom Jovanović, a zajedno su 1999. godine dobili i kćer Aleksandru. Osim toga, Popović je kao svoje dijete prigrlio i Suzaninog sina Danijela iz njenog prethodnog braka. Aleksandar Saša Popović rođen je 24. travnja 1954. u Novom Sadu, srpski je glazbenik i harmonikaš.

Poznat je kao osnivač benda Slatki greh, a također je i direktor producentske kuće “Grand”. Od 1996. godine živi i radi u Beogradu. Folk pjevačica Suzana Jovanović postala mu je supruga 1997. godine, a imaju kćerku Aleksandru rođenu 1999. Osim toga, Popović je kao svoje dijete prigrlio Suzaninog sina Danijela iz prethodnog braka. Po završetku osnovne škole upisao se u Gimnaziju „Jovan Jovanović Zmaj“.

  • Tijekom prvog razreda srednje škole, profesor glazbe se raspitivao ima li učenika talenta za glazbu, jer je školska uprava odlučila osnovati orkestar. Saša se impulzivno javio, nadajući se da će ga to osloboditi redovite nastave. No, ishod je bio sasvim suprotan – na probe su dolazili nakon nastave. Ključni trenutak dogodio se tijekom sata povijesti kada je učitelj od njega tražio da pokaže svoje glazbene sposobnosti.

Izveo je milozvučne starogradske melodije poput “Tamo daleko”, “Na te meslim” i “Što se bore misli moje”. Njegova zadivljujuća izvedba ostavila je u čudu i profesora i njegove kolege. Nastavio je sudjelovati na nastupima i natjecanjima sa školskim orkestrom. Istovremeno, sa 17 godina, surađuje s rođakom i prijateljem na osnivanju malog orkestra. Zabavljali su goste na rođendanima i obiteljskim okupljanjima, a njihov je talent bio toliko dobro prihvaćen da su naknadno pozvani da nastupaju i na drugim svečanim događanjima nakon jednog nezaboravnog vjenčanja.