Svjestan impresivnog učinka Krke u prethodnom kolu, trener Obradović je istakao da je od izuzetne važnosti zadržati visok nivo koncentracije i implementirati znatno poboljšanu odbrambenu strategiju kako bi se istakli i adekvatno pripremili za izazovan susret koji je pred nama.

Centar Balša Koprivica ponavlja sličan stav, koji priznaje snagu Krke kao ekipe koja se nedavno vratila iz ABA 2 lige i u prvoj utakmici osigurala pobjedu protiv FMP-a. Koprivica prepoznaje impresivan stil igre Krke, koju karakterizira njihova brzina i agresivnost, te ističe neophodnost temeljite pripreme za njihov predstojeći okršaj na domaćem terenu. Selektor Željko Obradović apeluje na svoje igrače da podignu svoj učinak i iskupe se za loš nastup u Izraelu.

Cenjena hala “Leon Štukelj” ima poseban značaj za Partizan, koja je svedočanstvo o njihovoj slavnoj istoriji i izuzetnim dostignućima. Dok se spremaju za dugo očekivani meč protiv Makabija, trener Obradović izražava očekivanje da će njegov tim dati snažan odgovor. Sa svim očima uperenim u utakmicu u Novom Mestu ove subote, koja počinje u 16 časova, Partizan ostaje nepokolebljiv u svojoj odlučnosti da pruži komandnu igru, pristupajući utakmici nepokolebljivim intenzitetom i nepokolebljivom odlučnošću.

Partizanov pohod u ABA ligi je obećavajući počeo kada je obezbedio pobedu nad Mornarcima. Međutim, njihov početni uspjeh bio je kratkog vijeka jer su u prvom kolu Evrolige doživjeli poraz od Maccabija iz Tel Aviva. Ovaj razočaravajući poraz poslužio je kao poziv za buđenje za tim, podstaknuvši u njima žestoku odlučnost da se oporave i iskupe u predstojećem regionalnom natjecanju protiv moćnog tima Krke. Pišite u komentarima, šta vi mislite o tome?