Crvena Zvjezda Meridianbet izašla je kao trijumfalni nosilac u Euroligi, nakon impresivnog nastupa u početnoj rundi prestižnog turnira. Ova uzbudljiva vijest, objavljena na Twitter platformi, nesumnjivo je donijela neizmjernu radost i oduševljenje strastvenim navijačima crveno-bijelog tima. Uz snažan i zapovednički trijumf nad ogromnim protivnicima iz Asvela, srpski tim je učvrstio svoju poziciju na vrhu prvenstvene tabele. Za razliku od toga, pristalice rivalskog tima navijača ostale su obeshrabrene dok čame na dnu tabele, svjedočeći borbama svog voljenog tima. „Hej, navijači Zvezde, odličan početak sezone za vaš tim i vrh tabele.

Ovako to stoji nakon prvog kola”, stoji u objavi Evrolige na društvenim mrežama. Ubrzo su počeli komentari, a neki fanovi su odmah počeli pisati isti smiješni komentar: “Stani sve!” U šali pozivaju da se liga završi u sadašnjem statusu. Učestvujte u ovom uzbudljivom takmičenju i iskoristite priliku da osvojite nevjerovatnu nagradu od 100 mega okretaja, čija vrijednost iznosi 8 KM!

Ne propustite ovu uzbudljivu priliku i uključite se u akciju! Doživite vrhunsko uzbuđenje epskih bitaka u MaxBet-u dok se najbolji igrači sukobljavaju u epskim obračunima! Izaberite iz raznolikog spektra vještih šampiona u igricama i izađite kao pobjednici zajedno s njima.

Pripremite se za adrenalinsko iskustvo igranja kao nikada prije dok uronite u svijet intenzivne konkurencije i trijumfate protiv strašnih protivnika. Maksimizirajte svoj igrački potencijal i osvojite virtuelno carstvo sa svojim omiljenim igračima uz vas. Pripremite se da budete zaneseni i trijumfalni dok krećete na uzbudljivo putovanje ka igračkoj veličini u MaxBet-u! Tim Duška Ivanovića trenutno je pozicioniran ispred Barselone, dok je Makabi zaostao za tim.