Posljednja tri desetljeća Seka Aleksić bilježi zapažene uspjehe na domaćoj glazbenoj sceni. U iskrenom trenutku, talentirana pjevačica Seka Aleksić jednom je dala pogled na svoj život, ističući utjecajnu prisutnost svoje odane majke Ibrime, koja je bila stalni izvor podrške i ohrabrenja.

S neodoljivim osjećajem ponosa, pjevačica je hrabro izjavila: “Nema druge kraljice koja drži svijeću do ove!” dok je ponosno stajala pored svoje majke. Majčin besprijekoran ukus za modu, prikazan njezinom prekrasnom kožnom odjećom, elegantnim sunčanim naočalama i sofisticiranim crnim štiklama, ostavio je sve hipnotizirane. Seka Aleksić, renomirana pjevačica, ljubazno je predstavila svoju nepokolebljivu podršku u životu, svoju majku Ibrimu.

Sekina poznata reputacija zbog suosjećanja i želje da pomogne drugima jasan je dokaz vrijednosti koje joj je usadila njezina majka, jer često udružuju snage u raznim humanitarnim akcijama. Seka, kada je u javnosti, često priča anegdote iz svog djetinjstva, rasvjetljavajući prepreke na koje je nailazila dok je odrastala u siromaštvu. Ipak, ističe da se njena majka neumorno borila za njen opstanak, a sada se Seka trudi da joj uzvrati tako da njenoj majci ništa ne nedostaje u životu. Seka je od malih nogu izlazila na pozornicu kako bi pomogla majci u bijegu od ratnih nedaća. Njene nastupe stalno su posjećivali njezina majka i brat, a imala je sreću što je imala glazbenike koji su je podržavali i koji su je tretirali kao obitelj.

Unatoč tome što je tada i sada nailazila na pijane i sukobljene pokrovitelje, Sekini najmiliji uvijek su bili uz nju, pružajući joj nepokolebljivu podršku i zaštitu. Uz fascinantan završetak, Seka je otkrila da je karijeru frizerke nastavila na nagovor svoje majke. Važno je ponoviti da je bilo perioda kada su društvenim mrežama kružile lažne informacije da je Zuhra pravi identitet Seke Aleksić. Pjevačica je ove tvrdnje oštro demantirala i obratila se odgovornima za širenje ove dezinformacije. U izjavi za javnost otkrila je svoje pravo ime i izravno se suočila s neistinama.

Želio bih odvojiti trenutak da se obratim pojedincima na Twitteru koji osjećaju potrebu da me napadaju i omalovažavaju. Obeshrabrujuće je svjedočiti dubinama u koje neki ljudi mogu potonuti. Ima onih koji inzistiraju na širenju lažnih glasina o mom imenu, tvrdeći da je Zuhra umjesto Svetlana. Moram reći, prilično je jadno. Iskreno mi je žao onih koji su toliko obuzeti vlastitom bijedom da pribjegavaju takvom ponašanju. Ipak, da budem jasan – neću se spuštati na vašu razinu. Nemam namjeru dati svoj rodni list kao dokaz, jer bi ovaj odgovor trebao biti dovoljan. Ja sam rođen u Zvorniku, i iskreno, koga je to briga? Moj izvod iz matične knjige rođenih postoji, a nikada se nisam stidio svoje majke Ibrime, koja je muslimanskog porijekla, niti oca Milorada, koji je srpskog porijekla.

Onima koji neprestano traže potvrdu omalovažavanjem i ponižavanjem drugih, potičem da razmisle o svom ponašanju. Zaista je žalosno što ste odlučili živjeti svoje živote kao jadne i prezrene osobe. Čak i tako problematični pojedinci poput vas i proizvoda koje promovirate mogu pronaći utjehu u lijeku sreće. To je to! Neću više gubiti dragocjeno vrijeme na ovu stvar. Neodoljivo je! Uživam u prekrasnom vremenu i prekrasnom životu koji vodim! – zaključila je svoj govor Seka Aleksić.