U kratkom razdoblju video je stekao široku popularnost, brzo se šireći na raznim platformama. Autorica i voditeljica Sanja Marinković u epizodi popularne emisije “Magazin In” dočekala je zvjezdanu postavu u kojoj su Stanija Dobrojević, talentirana pobjednica “Zadruge 3”, Iva Grgurić, poznate pjevačice i bivše zadrugarke Ivana Šašić. i Sara Reljić, te Natalija TrikFx i Milica Dugalić.

  • Voditeljičine kontroverzne izjave upućene gostima, a posebno Staniji, vrlo su brzo dobile maha na raznim mrežama, što je izazvalo žestok odgovor korisnika koji se brzo proširio. Svoje mišljenje o tome iznijela je Sanja Marinković koja je izjavila da ni Stanija ni bilo koja od njih ne treba biti uzor mladim djevojkama. Podijelila je incident u kojem su joj majka i kći prišle da se fotografiraju, istaknuvši da je djevojčica bila u dobi od 7 do 10 godina.

Sanja je istaknula kako osobno smatra da je nepotrebno da netko na njihovom mjestu, pa tako i Stanija, bude viđen kao uzor tako mladim djevojkama. Dobrojević je pokušala iskreno odgovoriti na Sanjino pitanje, ali prije nego što je uspjela završiti rečenicu, voditelj ju je prekinuo. – Što zaokuplja moj interes? Jeste li ikada pomislili reći toj majci: “Ispričavam se, gospođo, ali što vas je potaknulo da se vaše dijete fotografira sa mnom?

  • Zašto biste dopustili 8-godišnjem djetetu da komunicira s 25-godišnjakom žena koja je možda prekoračila neke osobne i moralne granice? Čini se neumjesnim, s obzirom na to da su dostupni crtići, lutkarske predstave i druge aktivnosti primjerene dobi”, rekla je Sanja. Javila se Dobrojević, koja je izrazila uvjerenje da je to u konačnici odgovornost na roditeljima djeteta. Voditeljica je upitala: “Jeste li obavijestili majku da možete biti prisutni, ali ne uz kćer?

Navala komentara koji prate video ne jenjava, a najveći dio njih čine nemilosrdni napadi usmjereni na voditeljicu. Ogorčeni korisnici na društvenim mrežama izrazili su nezadovoljstvo Sanjom, kritizirajući je da je nepristojna i da se ponaša bez uzora. Pitali su se zašto bi pozvala goste u emisiju samo da im da moralne savjete, prozvavši njezino licemjerje. Neki su je korisnici čak otišli tako daleko da su je označili kao osobu koja nema kulturnu svijest i kritizirali je zbog monologa koji je nalikovao predavanju.

  • Viralna snimka, koja je brzo stekla popularnost, na kraju je uklonjena s platformi društvenih medija. Sanja Marinković, poznata srbijanska novinarka i TV voditeljica, poznata je po svojoj hvaljenoj emisiji “Magazin In” na televiziji “Pink”. Rođena je 2. ožujka 1974. u Beogradu, a karijeru je započela 1996. na Radio televiziji Srbije. Tijekom svog boravka sudjelovala je u raznim informativnim i zabavnim emisijama te vodila Jutarnji program.

Kasnije je prešla na “YU info” kanal, gde je osmislila, uređivala i vodila emisiju “Magazin IN”. Nakon toga se zaposlila na televiziji “Politika”, da bi svoj dom našla na televiziji “Pink” u maju 2000. godine. Vrijedi napomenuti da je “Magazin IN” među najpopularnijim emisijama u regionu. Sanja je kroz svoju karijeru u svom studiju intervjuirala brojne ugledne osobe iz svijeta sporta, glume, glazbe, novinarstva, politike i dr. Osim toga, od 2011. godine u sretnom je braku s urednikom i redateljem Aleksandrom Uhrinom, a zajedno imaju sina Strahinju.

  • Publika je prepoznala po nastupima u televizijskim emisijama “Sve za ljubav” i “Bračni sudac”, a napisala je i dvije knjige koje služe kao vodiči za postizanje ispunjenog i uspješnog života. Pod nazivom “Moja tajna: ljubav, tjelovježba, kuhanje” i “Moja mjera sreće”, ove publikacije nude vrijedne uvide i upute za njegovanje sreće i postizanje osobnog uspjeha.