Po odlasku iz zdravstvene ustanove, Bogdana i Isaija Ražnatović su se oprostili od bolnice. Veljko je s poklonima u rukama stigao po Bogdanu i Isaiju Ražnatović iz porodilišta. S nestrpljenjem se mali Isaija sprema da konačno upozna svoju braću Krstana i Željka, dok Bogdanovo nestrpljenje raste dok željno iščekuje trenutak da zagrli svoje voljene sinove.

  • Bogdana i trećeg nasljednika Ražnatovića dočekao je svečan doček u Bogdaninoj vili u Ljuticama, gdje im je ponosna baka pripremila prekrasan niz iznenađenja. U pratnji Veljka, Bogdana i Isaija Ražnatović napustili su porodilište bez ikakve namjere da se bave medijima. Njihov je fokus bio na povratku kući što je prije moguće kako bi uživali u dragocjenim trenucima sa svojim novorođenčetom.

Veljko Ražnatović, proslavljeni srpski boksač, sin je Željka Ražnatovića Arkana i cijenjene folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Rođen je 10. prosinca 1996. u Beogradu, gdje i danas živi. Brak s bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić dodatno učvršćuje njegovu prisutnost u javnosti. Odrastajući u centru pažnje, uz sestru Anastasiju, Veljko je izazvao značajnu pažnju kada je počeo da prati majku na koncertima i medijskim nastupima.

Tijekom tinejdžerskih godina često se nalazio u sukobima s navijačima i zaštitarima u klubovima, što je često rezultiralo senzacionalističkim pričama u srpskim tabloidima. No, Veljko se 2015. okreće boksu kao ispušnoj stanici nagomilane energije. Otvoreno priznaje svoj prirodni talent za sport, a istovremeno priznaje da mu je u početku nedostajala odlučnost potrebna da se njime bavi profesionalno.

  • U ožujku 2018. Veljko je proslavio značajan trijumf u Jagodini, označivši svoj početni veliki uspjeh. Njegova krajnja težnja je postići status prvaka u svojoj kategoriji. Nadalje, Veljko je u javnosti postao poznat po ljubavnim vezama s Lunom Đogani i Mašom Terzić, a povezivalo ga se i sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom. Veljko Ražnatović, rođen 1996. u Beogradu, najstarije je dijete Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Cece Ražnatović.

Uz dvije godine mlađu sestru Anastasiju, Veljko je odrastao pod brigom majke Svetlane, tetke Lidije i njihovih obitelji, nakon tragičnog gubitka oca 15. siječnja 2000. godine u “Interkontinentalu”. hotel u Beogradu. Iako je premlad da bi se sjećao svog oca, Veljko dijeli blisku vezu sa svojom braćom i sestrama – tri polubraće po imenu Mihailo, Vojin i Nikola i tri polusestre po imenu Maša, Sofija i Anđela. No, obitelj Ražnatović suočila se s daljnjim izazovima kada je Ceca uhićena 2003. godine u okviru akcije Sablja koja je imala za cilj otkriti istinu iza ubojstva tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića.

  • Ceca je zajedno sa sestrom Lidijom optužena za nedozvoljeno držanje veće količine oružja i pronevjeru sredstava Nogometnog kluba Obilić. Nakon blizu četiri mjeseca provedena u Centralnom zatvoru, Ražnatović je zajedno s Veljkom i Anastasijom boravio u Turskoj i na Kipru. Ceca je od lipnja 2011. do veljače 2012. godine bila u kućnom pritvoru u sklopu sporazuma o priznanju krivnje s Višim državnim tužiteljstvom Republike Srbije kojim je priznala krivnju u vezi sa slučajem “Obilić”.