Prethodnih godinu dana popularni mladi pevač Sloba Radanović potrošio je svu svoju ušteđevinu.Naime , pevač je prvo je za sebe nabavio novi mercedes, a potom je renovirao kuću u Višnjičkoj Banji, koja je završena na vrijeme za dolazak njegovog novorođenog sina Damjana. Porođaj je prošao bez problema, a sada Sloba i Jelena mogu da uživaju u luksuznom i sofisticiranom životu. Sloba je na svom Instagram nalogu ponosno podijelio fotografiju njihovog preuređenog doma kako bi se divili svojim pratiocima.

 

 

Unatoč visokim troškovima nekretnine i kasnijim obnovama, to nije bilo neočekivano s obzirom da je sve u kući potpuno novo. Novopečeni otac započeo je snimanjem hodnika kamerom prije nego što je otkrio zadivljujući interijer koji će svakoga ostaviti bez daha. Spavaća soba je ukusno uređena i opremljena novim plazma televizorom, a tu je i predviđeno mjesto za malog Damjana. Kuća je opremljena najsuvremenijom tehnologijom i namještajem, a ugođajem dominiraju ugodni topli tonovi. Jedna od najupečatljivijih karakteristika je luksuzna mramorna kupaonica koja je mnoge ostavila bez teksta. Kako se navodi na sajtu jedne agencije za nekretnine, Sloba Radanović kupio je kuću u Višnjičkoj banji za 500.000 eura. Ova dvokatnica prostire se na otprilike 450 četvornih metara i uključuje veliko dvorište, bazen i teretanu. Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića, vrlo je aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje slike i snimke iz svog privatnog života. Nedavno je odvojila malo vremena i za odgovore na pitanja svojih pratitelja. Jelena iz prethodnog braka ima dva sina, koje Sloba neguje kao svoje.

 

 

 

 

Nedavno su Jelena i pjevačica dočekali sina Damjana u veljači ove godine. Tijekom Q&A sesije sa svojim pratiteljima, Jelenu su pitali planira li imati još djece, na što je samouvjereno odgovorila potvrdno i dodala emotikon anđela. Drugi pratitelj pitao je koje bi ime Jelena izabrala za svog sina da je djevojčica. Jelena je otkrila ime Ikonija, što je pokrenulo šuškanja da bi ovo ime mogla nositi za buduću kćer. Zanimljivo je da naziv Iconium potječe od grčke riječi “eikon”, što u prijevodu znači “slika sveca”. U prenesenom značenju ime se povezuje s ljepotom, poput ikone pred kojom ljudi kleče u znak divljenja.