Mediji su posljednjih nekoliko mjeseci fascinirani vezom Rada Manojlovića i Milana Stankovića tek treba da jenjava, jer njihova postromantična veza nastavlja da pleni javnost. Uprkos tome što tabloidi i onlajn portali spekulišu o pomirenju između muzičara i pevača, ono tek treba da se ostvari. Bivši par iskreno je pričao o svojoj ljubavnoj priči i prijateljski se razišao, omogućivši im da održe prijateljstvo i poveravaju jedno drugom.

 

 

Dok Milan trenutno prolazi kroz period dubokog razmišljanja, Rada u potpunosti podržava njegovu odluku da živi monaškim životom, iako to nije u potpunosti razumeo. Komunikacija između muzičara i pop umjetnika je jedinstvena i mnogima je teško razumljiva. S obzirom na to da su zajedno krenuli u muzičku karijeru, prirodno bi im se činilo da imaju harmoničan odnos i međusobno poštovanje. Tome u prilog govori i fotografija koju su vidjeli samo rijetki. Vodeći industriju zabave, Milan i Rada su napravili prve zajedničke korake. Suočili su se sa mnogim izazovima, teškoćama, tugama i radostima tokom ovog vremena. Nije iznenađujuće da su i nakon raskida ostali bliski prijatelji koji dijele zajedničke ciljeve i vrijednosti.

 

 

 

Tokom pandemije korona virusa bili su među rijetkima koji su otvoreno pozivali na bojkot vakcinacije. Obojica snažno podržavaju pravoslavne porodične vrijednosti. Radina majka je davno preminula, a Milanov otac je u zatvoru, što dodatno povezuje ove nekadašnje emotivne partnere i današnje prijatelje. Čini se da Rada nije uspela da uspostavi toliku intimnost ni sa jednim drugim muškarcem nakon veze sa Milanom, a on nije imao mnogo uspeha u ljubavnom životu otkako je njihova veza prekinuta.