Tea Tairović se etablirala kao veoma poželjna zvezda u usponu u muzičkoj industriji. Pored izuzetnih vokalnih sposobnosti, Tairovićeva je privukla pažnju svojom zadivljujućom ljepotom. Nedavno je dodatno učvrstila svoju reputaciju očaravši svoju publiku hrabrom i odvažnom odjećom. Oblačeći očaravajući ansambl, Tairovićeva je pokazala svoje izvanredno plesno umijeće u gracioznoj haljini koja je imala hrabro visok prorez na jednoj strani.

Komandujući binom, besprekorno je izvela svoju renomiranu hit pesmu “Izrael i Palestina”, ostavljajući publiku zadivljenom dok je njena privlačna silueta provirivala kroz primamljiv otvor njene haljine. Oko izuzetno popularne pjevačice Tee Tairović postoji niz mišljenja. Iako ima obožavatelja koji joj se apsolutno dive, postoji i suprotno gledište. Iz komentara i zapažanja proizilazi da je značajan broj pojedinaca doživljava kao pretjerano arogantnu i pretjerano samouvjerenu u svoje talente.

Primer koji ilustruje ovu percepciju je kada je Tea Tairović zauzela čučeći položaj, upuštajući se u energične pokrete ruku pre nego što je sa najvećim samopouzdanjem koračala preko bine, efektivno pokazujući svoju dobro definisanu građu iz svih mogućih uglova. Na osnovu povratnih informacija oduševljenih obožavatelja, pjevačica se pokazala kao neprikosnoveno oličenje ljepote među svim takmičarima u emisiji, pobravši najviše pohvale.

Štaviše, ovi vatreni obožavaoci nestrpljivo su proždirali svaku sekundu videa, nestrpljivo iščekujući pevačev sledeći korak, ne mogavši ​​da obuzda uzbuđenje. Nedavno su Teaini postupci izazvali popriličnu pometnju, a neki pojedinci su njeno ponašanje označili kao impulsivno, što je rezultiralo poplavom komentara i diskusija. Tokom veoma prepunog i naelektrisanog nastupa u užurbanom klubu, Tea je jednom rečenicom uspela da javno osramoti članove svog benda, uz besprekorno ozvučeći čuvenu pesmu Šake Polumente.