Tea Tairović, poznata srpska pop-folk pjevačica, proslavila se sudjelovanjem u cijenjenom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Rođena 26. travnja 1996. u Novom Sadu, Tea svoje vrijeme provodi između Novog Sada i Beograda. Uz strast prema plesu koja se javila u dobi od četiri godine, započela je profesionalnu plesačku karijeru. Godine 2014. Tea je objavila svoju debitantsku pjesmu pod nazivom “Da si moj”, označivši početak njenog glazbenog puta. Javnost ju je istinski upoznala tokom 2015. i 2016. godine, kada je pokazala svoj talenat kao takmičarka u “Zvezdama Granda”. Došavši do finala u 10. sezoni showa, Tea je izdala još nekoliko singlova. Naime, svojom zanosnom pojavom plijenila je pozornost cijele regije, a to je dodatno pojačano kada je uz svoju zanosno lijepu majku uveličala premijeru filma “Nedelja”.

Prisutnost markantne plavuše pored nje na crvenom tepihu sve je zainteresirala tko je osoba koja prati lijepu Tee. Tea Tairović je u nekoliko godina uspješno ostvarila nevjerojatnu glazbenu karijeru, a njezine pjesme postaju popularni hitovi koji se kontinuirano vrte na raznim radio postajama. Za premijeru “Sedmice” u Beogradu, ona je svečano ušla, osiguravši publici nezaboravno iskustvo. Umjesto da je stigla sama ili u pratnji kolega, sa sobom je dovela daleko superiornijeg suputnika.

Zadivljujući trenutak odigrao se na crvenom tepihu dok je Tea pozirala za fotografiju uz nevjerojatno zadivljujuću i atraktivnu ženu. Nagađalo se o identitetu ove misteriozne osobe, no istina je ubrzo otkrivena. Na opće iznenađenje, to je bila nitko drugi nego Teina vlastita majka, Božica Malević.

Nevjerojatna sličnost između njih dvoje i mladoliki izgled njezine majke mnoge je ostavio u čudu, što je dovelo do razumljive pretpostavke da su bile bliske prijateljice. Na javnom izlaganju, Tea je ponosno predstavila svoju majku, otkrivajući neosporan izvor vlastite zapanjujuće ljepote. Međutim, njihova privlačnost nadilazi puki fizički izgled. Obje posjeduju neosporan šarm, eleganciju i brižljivu njegu, zbog čega ne čudi što je Tea odlučila krenuti majčinim stopama.