Nekadašnji nogometaš Crvene zvezde i reprezentativac posljednje tri godine liječio se od leukemije. Postojalo je razdoblje kada mu se zdravlje popravilo, što mu je omogućilo da se vrati na mjesto trenera u Bologni. Međutim, bolest se ponovno pojavila, što je dovelo do njegovog nesretnog poraza u konačnoj bitci. Rođen 20. veljače 1969. u Vukovaru, Mihajlović je karijeru započeo u Borovu prije nego što se otisnuo u značajne klubove poput Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lazija i Intera. Sa Zvezdom je 1991. godine osvojio i Kup prvaka i Interkontinentalni kup. U karijeri je nastupio za reprezentaciju u 63 utakmice, postigavši ​​ukupno 10 golova. Kao trener uspješno je vodio Bolognu, Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino i još jednom Bolognu. Također, preuzeo je ulogu izbornika Srbije tijekom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Arijana Mihajlović, udovica Siniše Mihajlovića, tijekom gostovanja u jednoj popularnoj talijanskoj televizijskoj emisiji iznijela je dosad nepoznate informacije. Dana 16. prosinca 2022. Siniša Mihajlović, proslavljeni srpski nogometaš i trener, preminuo je u 54. godini života podlegavši ​​nemilosrdnoj bolesti. Dok je prepričavala zajednički život, Arijana nije mogla sakriti suze pred kamerama.

U dogovoru s mojom djecom donijeli smo zajedničku odluku da Siniši ne bude vijesti. Bio je to golem udarac za nas, budući da smo prošlih mjesec dana bili svjesni njegove nadolazeće smrti, dok on nije bio svjestan. Šarada normalnosti bila je nesnosno teška i za mene i za moju djecu, koja su zbog toga pretrpjela znatnu tjeskobu. Do danas nastavljaju razmišljati i raspravljati o emocionalnom udaru koji je to uzeo na njih. Unatoč svim okolnostima, Arijana je izrazila svoje zadovoljstvo i sreću.

Uprkos svemu teškom što se dogodilo, presretna sam što sam doživjela jednu veličanstvenu i duboku ljubav. Neizmjerno sam sretan što sam imao privilegiju i čast dijeliti 27 godina s izvanrednom osobom. Osjećam se prisiljenom izraziti svoju duboku ljubav prema svojoj djeci i priznati da su oni moj izvor snage. Bez njihove prisutnosti ne bih imao sposobnost ustrajati. Ovo je mišljenje Arijane Mihajlović.