Tanja Savić posljednjih nekoliko mjeseci proživljava divnu romansu s pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. U skladu sa svojom sklonošću da na Instagramu dijeli snimke dragih trenutaka sa svojim dragim, pjevačica je nedavno objavila fotografiju kojom je učvrstila svoju ljubav prema pilotu.

Dečka Tanje Savić jučer je, na njegov poseban dan, dočekalo preslatko iznenađenje od same pjevačice. Unatoč večernjem nastupu, Tanja je uspjela pronaći jedinstveni način da proslavi s njim. U jeku nastupa iskoristila je trenutak da svom dečku Muhamedu Muki Bešiću javno čestita rođendan. Ova iskrena gesta ne samo da je izazvala ovacije njezinih obožavatelja, već ih je i ispunila radošću što ju ponovno vide u zagrljaju ljubavi. Ovom posebnom prigodom, želio bih od srca čestitati rođendan dragoj osobi.

Iako nisam sigurna je li ova voljena osoba prisutna s nama večeras, želim izraziti sve najbolje svom dečku koji slavi rođendan. Čini se da se možda na trenutak povukao u backstage.  Draga moja, ne želim ti ništa osim najveće sreće. Neka sreća uvijek bude uz tebe. Ovo su riječi koje je izgovorila Tanja, a njen govor je snimljen i podijeljen na njegovom Instagram profilu. Izražavanje zahvalnosti za sve što činiš, voljena moja, donosi mi neizmjernu radost. Tvoj blistavi osmijeh najdragocjeniji je dar koji sam ikada mogao dobiti i ispunjava moje srce srećom.

Nakon revije, poznato iznenađenje priredilo je lijepo iznenađenje koje je nestrpljivo podijelio sa svima u obliku fotografije. Valja napomenuti da je Tanja nedavno ispričala kako je planula ljubav s jedanaest godina mlađim pilotom. Tijekom našeg susreta u zrakoplovu, ljubazno je ponudio prijevoz meni i mom timu. Strpljivo je čekao naš dolazak u određeno područje rezervirano isključivo za privatne letove. Moram priznati da je mogućnost izdržavanja takve situacije isprva u meni usadila osjećaj strepnje.

Dok sam se u pratnji svog menadžera smjestila u stražnji dio zrakoplova, nisam mogao a da ne promatram intimnu veličinu aviona dizajniranog za privatna putovanja. Omogućio je jasan pogled na sve putnike dok smo krenuli na naše putovanje u Chicago. Nakon toga je uslijedio niz razmjena između nas. Naime, njegovo mladenačko držanje odisalo je neosporivim šarmom. Međutim, ispod njegove mladenačke vanjštine otkrio sam razinu zrelosti koja je nadilazila njegove godine. Od malih nogu Tanja Savić, potječući iz skromne obitelji iz Radinca, pokazivala je iznimnu sklonost za glazbu. Njezine godine formiranja bile su ispunjene obogaćujućim glazbenim susretima, ali ključni trenutak dogodio se u dobi od osam godina. Tanja je na pozornici festivala “Prvi glas Vojvodine” osvojila publiku pjesmom “Ječam žela” i osvojila prvo mjesto, što je potvrda njenog neospornog glazbenog umijeća.

Po završetku osnovnog obrazovanja Tanja se odlučila za srednju trgovačku školu. Međutim, nije dugo trebalo da shvati da njezini istinski interesi i strasti nisu u skladu s područjem poslovanja. Unatoč nedostatku ikakvih obiteljskih veza s glazbenom industrijom, Tanja je dobila nepokolebljivu podršku svojih najmilijih u ostvarivanju svojih snova. Kao rezultat toga, uključila se u bend “Calypso”, koji joj je pružio neprocjenjive prilike za stjecanje iskustva i povezivanje s javnošću. Put prema slavi za nju je službeno započeo 2004. godine kada je sudjelovala u inauguralnoj sezoni renomiranog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Ovo ključno natjecanje poslužilo je kao katalizator njezine karijere u usponu, izbacivši je u središte pozornosti i utirući put trijumfu u glazbenom području.

Iste godine Tanja je debitirala u glazbenoj industriji objavljujući svoju prvu pjesmu pod nazivom “Za moje dobro” koja je vrlo brzo stekla popularnost. Emotivan tekst i zadivljujuća melodija pjesme privukli su pažnju publike, a zasluge pripadaju renomiranoj kantautorici Marini Tucaković koja je napisala dirljiv tekst. Ova pjesma ne samo da je učvrstila Tanjin položaj na glazbenoj sceni, već je također pokazala njezin neizmjerni umjetnički potencijal i sposobnost da se duboko poveže sa slušateljima. Svojim jedinstvenim vokalnim izričajem i vještom interpretacijom dirljivih tekstova, Tanja je ostavila neizbrisiv trag u srpskoj glazbenoj industriji nezaboravnom pjesmom “Za moje dobro”.