Poznata po svojim vanvremenskim hitovima koji su osvajili vrhova ljestvica, Neda Ukraden stoji i kao glazbena legenda i kao intelektualno dovršena osoba u središtu pozornosti, s dvije sveučilišne diplome. Njeno slavno putovanje prepuno je zanimljivih trenutaka, a u medijima je svojevremeno bio istaknut njen susret s Moamerom el Gadafijem.

Među pozvanima da posjeti Libiju, ova osoba izuzetnog glasa bila je u cijeloj delegaciji iz Srbije. Među članovima delegacije, u kojoj su bili Vesna de Vinča, Rada Radenović, Marinko Rokvić, liječnici, inženjeri, imao sam privilegiju prisustvovati našem susretu s Gadafijem. Iako je bio odsutan tijekom naših posjeta raznim institucijama, mogli smo s njim razgovarati u raskošnom svilenom šatoru. Svatko od nas imao je priliku s njim razmijeniti koju riječ; Osobno sam ga obavijestio da sam renomirani jugoslavenski pjevač, poznat po popularnoj pjesmi Zora je. Na moje iznenađenje, odgovorio je priznajući da mu je pjesma poznata. Nakon toga održao je potresan patriotski govor i nikad ga više nisam imao priliku vidjeti. Ovaj susret Neda čuva kao jedan od najupečatljivijih trenutaka u svom životu i karijeri.

Prilikom našeg prvog susreta s Gadafijem, našu delegaciju činilo je 106 osoba. Prije ovog trenutka bili smo preplavljeni pričama i anegdotama o njemu, ali tek smo u tom trenutku mogli svjedočiti pravoj biti Gadafija. Imamo čak i fotografiju kao dokaz našeg susreta. Dok smo mu se predstavljali i s njim razgovarali, bilo je nemoguće ignorirati prikrivenu struju nelagode koja je prožimala zrak, što je Neda otvoreno priznala.
Tijekom susreta Neda je ispričala fascinantan detalj koji je svima zaokupio pažnju.

U emisiji “Amidža Show” bio je prisutan i službenik koji je imao izuzetan pjevački glas. Zanimljivo je da je kroz moju pjesmu upoznao ljubav svog života. Voditeljica emisije Bojana Lazić s ponosom se rado prisjeća tog trenutka. Godine 2007., u dobi od 20 godina, imao sam privilegiju biti član srpske delegacije koja je imala priliku posjetiti pokojnog pukovnika Moamera el Gadafija. Među oko 80 pojedinaca u našoj grupi bile su značajne ličnosti poput Nede Ukraden, Olje Karleuše, Marinka Rokvića, njegovog sina Nikole Rokvića, Vesne de Vinče, te aktuelnih kraljica ljepote Srbije i Crne Gore.

Tijekom našeg posjeta u Libiji se održala neviđena modna revija na kojoj su prikazani vrhunski dizajni Vladanke Celić koje smo imali čast nositi. Jasno se sjećam strogih sigurnosnih mjera koje su bile na snazi ​​prije našeg susreta s Gadafijem. Ljubazno se rukovao sa svakim od 80 sudionika, uključujući i mene. Gadafi je djelovao ljubazno i ​​izrazio žaljenje zbog raspada Jugoslavije. Osjećala sam ogroman ponos što sam dio te delegacije, ispričala je Bojana za “Espreso”. Nadalje je izrazila žaljenje zbog kasnijih događaja koji su se odvijali u Libiji, a također je izrazila fascinaciju činjenicom da su Gadafijevo osiguranje činile isključivo žene. Ovo je zaista bilo nezaboravno iskustvo.

U braku 2009. godine, zanosna plavuša, nekadašnja Boljević, sklopila je brak sa Žarkom Lazićem, glumcem koji je nadaleko poznat po angažmanu u popularnoj televizijskoj seriji “Kuća od srca”. U sedmogodišnjoj zajednici bili su blagoslovljeni sinom Matijom koji je sada navršio 13 godina. Iako su rijetko pričali o zamršenostima svojih privatnih života, poznato je da su im se putevi susreli tijekom putovanja u Grčku, gdje su surađivali na produkciji spota za popularnu pjesmu “Flamingosi”.

Po ulasku u autobus pogled mi je privukao. Istog trenutka osjetio sam snažnu privlačnost i želju da joj budem blizu. Odlučnošću i upornošću uspio sam uspostaviti vezu i unutar tjedan dana znao sam duboko u srcu da je ona ta s kojom želim dijeliti život. Iako se u početku opirala, naposljetku je shvatila da ne može pobjeći privlačenju između nas. Žarko se prisjetio tog trenutka, prisjetivši se kako mu je Bojana ponovno pristala biti partnerica, potvrdivši njihovu privrženost jedno drugome.