Godine 2007. svijet je oplakivao gubitak proslavljenog muzičara Nina Rešića, čija je smrt označila kraj jedne ere u muzičkoj industriji. Tokom svoje slavne karijere, Ninu nisu bile nepoznate skandalozne glasine oko njegovog privatnog života, posebno u vezi sa njegovim navodnim romantičnim vezama sa brojnim koleginicama.

Ozbiljnost situacije navela ju je na akciju dok se brzo probijala do naznačene lokacije spomenute u zagonetnoj pozivnici. Automobil je postao njeno utočište, služeći kao brod koji ju je nosio prema neizbježnoj konfrontaciji koja ju je čekala. U tom trenutku, Nino i Vela su bili duboko upleteni u romantičnu vezu. Bilo je to tokom jednog od njihovih iskrenih razgovora kada je Vela neočekivano otkrila da je naišla na uznemirujuću istinu o Ninovoj nevjeri ni sa kim drugim nego sa Vesnom Zmijanac.

Šokantno otkriće izašlo je na videlo kada se pojavila vest da je Nino prisustvovao koncertu Dragane Mirković u društvu svog kuma. Nakon srceparajućeg raskida između Nina i Vele, talentovani pjevač je žestoko insistirao na tome da je njihovoj dugogodišnjoj osmogodišnjoj vezi došao kraj iz razloga koji nisu bili u vezi sa njegovom žalosnom aferom. No, intrigantna otkrića vezana za njegovu vezu sa Zmijancem razotkrivena su kroz Ninove intimne dnevnike, koje je vjerno bilježio sve do svoje prerane smrti. Zapanjujuće, ovi lični izveštaji bacaju svetlo na tajne sastanke Vesne i Nina, koji se često održavaju u prestižnom hotelu “Park”.

Intenzitet situacije uhvatio je Nino, koji je na stranicama svog dnevnika pomno dokumentirao cijeli događaj. Međutim, njegovi spisi su se protezali daleko dalje od ovog pojedinačnog incidenta, zadubljujući se u ogromnu patnju koju je pretrpio zbog Vesnine nevernosti. U tom burnom periodu Vesna se zaplela u romantičnu vezu sa Miloradom Vučelićem, bivšim direktorom TV Beograd, kako je rekao Nermin Ademović, tadašnji menadžer pevačice.