Portal zdravljesvakidan.info objavio je članak sa naslovom Svima nam krvari srce: Najtužnije vesti stigle iz doma Sergeja Trifunovića, porodica prima saučešće 19. jula 2023 godine u 18:14. Sam članak kroz naslov ukazuje da je preminuo glumac Sergej Trifunović a ta informacija nije tačna. Kroz članak obrazloženo je da se radi o smrti psa Ringa za kojeg je glumac bio vezan. Raskrinkavanje.ba uradilo je analizu kojom je ustanovljeno da je naš portal prenio vijest koja je prikazana kao klikbejt.

 

Imali smo sreću svjedočiti njegovom bezgraničnom entuzijazmu u društvu njegovih vjernih i voljenih pratilaca, psića Mileta i mačjeg Rajka, u brojnim prilikama. Ovaj neočekivani preokret je ostavio ožalošćenog glumca preplavljenog emocijama, dok se bori da rečima pretoči dubinu svojih osećanja. U pokušaju da uhvati suštinu Ringove duše, Trifunović ponizno priznaje da bi etiketiranje njega kao ljubaznog i saosećajnog bilo grubo potcenjivanje.

Veza i naklonost koju smo svi dijelili s ovim izvanrednim psećim pratiocem zauvijek će ostati urezani u našim srcima, ostavljajući neizbrisiv trag. Ringo, bio si zaista izvanredan i duboko će mi nedostajati. Gubitak kućnog ljubimca je neizmjerno izazovno i srceparajuće iskušenje jer uključuje više od samo fizičkog odsustva psa. To podrazumijeva oproštaj od stalnog izvora nepokolebljive ljubavi i druženja, cijenjenog i pouzdanog prijatelja koji je unio neizmjernu radost i sreću u život.

Stoga ne iznenađuje da se praznina koja je ostala iza odlaska tako voljenog ljubimca duboko osjeća i snažno utječe. Sergej Trifunović, renomirani glumac, otvoreno je izrazio duboku tugu dok se opraštao od svog dragog saputnika. Kroz njegove potresne riječi, glumčeva ogromna tuga je slikovito prenesena, odjekujući kod njegovih sljedbenika koji su bili duboko dirnuti njegovim iskrenim postom. Kao odgovor, preplavili su ga izlivom nepokolebljive podrške, nudeći utjehu i empatiju tokom ovog teškog vremena.

 

Ovom prilikom želimo da se izvinemo našim čitaocima zbog naslova koji je klikbejt i naveo da pomislite da je u pitanju smrt glumca Sergeja Trifunovića a radi se o smrti njegovog ljubimca psa Ringa.