Javnost je oduvijek bila fascinirana privatnim životom Jasne Milenković Jami. Zagonetan osobni život Jasne Milenković Jami ostaje misterij jer su je tijekom devedesetih povezivali s utjecajnim osobama. Prošla je 21 godina otkako je na svijet poželjela kćer Leu, a nikada nije otkrila nikakve podatke o svom ocu. Odlukom da se suzdrži od negativnih ili nepotrebnih primjedbi, u očima javnosti stekla je reputaciju zrele i obzirne osobe.

Pjevačica poznata po svojoj zavodljivoj privlačnosti jasno je dala do znanja da gaji jaku averziju prema taktiziranju, igricama i nepoštenju. Izrazila je prezir prema ljudima koji lažu tvrdeći da je to konačna istina. Osobno je priznala da se nikada ne bi mogla tako ponašati jer bi neizbježno bila uhvaćena u laži. Vrijedi napomenuti da je svjesno odlučila da se ne uda, što je otkrila u intervjuu za “Prvu”.

Pjevačica, koja smatra da žene imaju veću snagu i stabilnost od muškaraca, podijelila je svoje viđenje braka. Unatoč tome što su svjedočili uzornom braku svojih roditelja, oni osobno ne vjeruju u instituciju i odlučili su se ne vjenčati. Oni izražavaju mišljenje da zakonski dokument o braku može umanjiti ljubavnu čaroliju, a to mišljenje ponavljaju i brojni prijatelji čijim su vjenčanjima prisustvovali.

Možda bi moj način razmišljanja bio drugačiji da sam stupio u brak s nepunih dvadeset godina. Međutim, do svoje tridesete godine već sam se potpuno osamostalio i uspostavio vlastiti identitet. Prilagodba i promjena moje osobnosti bila bi prilično izazovna. Duboko se divim muškarcima, zbog kojih sam zahvalna što postoje. Ipak, žene posjeduju veću snagu, emocionalnu dubinu i stabilnost. Postoje trenuci kada čovjek mora sam sebi dati prioritet i zaštititi svoju dobrobit. Ovakve osjećaje Jami je izrazila u intervjuu za “Gloriju”, gdje je iskreno otkrila da postoji muškarac kojeg voli cijeli život. Kroz cijeli moj život postojao je jedan pojedinac koji zauzima posebno mjesto u mom srcu i moja ljubav prema njemu nadilazi bilo koju drugu. U usporedbi s njim svi ostali su mi beznačajni. U javnosti je poznato da je ovaj čovjek, kako je Jami svojedobno otkrio za “Republiku”, vrlo familijaran.