Dubravka Mijatović, popularna glumica koja je stekla veliku popularnost ulogom u seriji “Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo”, i danas, u svojoj 55. godini, privlači pažnju svojim izgledom i harizmom. Kroz lik Đine Golubović postala je omiljena mnogima, a njena kultna uloga donela joj je i titulu najlepše na sceni.

Iako je život pred kamerama učinio poznatom, Dubravka Mijatović uspela je očuvati privatnost svoje porodice. Iz prvog braka sa kolegom Goranom Radakovićem ima ćerku Ivu koja je sada 24-godišnjakinja. Iako se retko pojavljuje u javnosti, nedavne fotografije na društvenim mrežama pokazuju da je izrasla u pravu lepoticu, a mnogi primećuju sličnost sa svojom poznatom majkom.

Iva, slično kao i njena majka, preferira prirodan izgled, minimalnu šminku i jednostavne odevne kombinacije. Iako je Dubravka Mijatović stekla slavu kroz svoju glumačku karijeru, Iva nema nameru da sledi mamin i tatin put u svet glume. Dubravka je u jednom intervjuu istakla da je želja njenog supruga i nje da Iva postane naučnica.

Dubravka je bila u braku sa Goranom Radakovićem, a njihova ljubav je procvetala tokom snimanja filma “Tri palme za dve bitange i ribicu”. Iako su se razveli, održali su odlične odnose, posebno kada je reč o roditeljstvu. Dubravka ima još jednu ćerku, Saru, iz veze sa Marinkom Madžgaljem.

U vezi sa svojim izgledom, Dubravka otkriva da nije podlegla trendovima estetske hirurgije, ali ne isključuje mogućnost da će u budućnosti razmotriti takve zahvate. Pored genetike, kojoj zahvaljuje svoj dobar izgled, redovno vežba i uživa u hrani, ne podležući dijetama. Otkrila je da je ključ njenog izgleda u tome što se oseća dobro u svom telu.

Unatoč svojoj dugoj karijeri i popularnosti, Dubravka Mijatović često se suočava sa stereotipima o “razmaženoj ženi” jer se usudi postaviti pitanja i boriti za dostojanstvo profesije. Ona ističe važnost postavljanja pitanja i izražavanja svojih stavova kao znak profesionalizma, uprkos nepravdi koja može proisteći iz takvog stava.