Blizanci Dejan i Saša Matić, iznimno talentovani umetnici, ekskluzivno bazirajući se na velikom muzičkom talentu, izgradili su izuzetno uspešne i bogate muzičke karijere. Pored toga, ovi blizanci se mogu pohvaliti ne samo svojim impresivnim muzičkim dostignućima, već i izuzetno idiličnim ljubavnim i porodičnim odnosima.OVO SU SUPRUGE BRAĆE MATIĆ! Retko ih viđamo u javnosti - Jedan blizanac je istu ženu oženio DVA PUTA! (FOTO)

Ova slavna braća, koja su jednom prilikom otkrila javnosti kako su izgubili vid, pronašla su životne saputnice koje su im postale neizmerna podrška na svim životnim stazama. Njihove supruge, Anđelija i Jelena, retko se pojavljuju u javnosti, ali su ogromna podrška i oslonac svojim supružnicima.

Saša Matić stupio je u brak sa Anđelijom Matić 2003. godine, a ona je postala njegova nepresušna podrška i snažan oslonac u životu. Saša i Anđelija s ponosom dele ulogu roditelja dve ćerke, Aleksandre i Tare, koje pažljivo čuvaju od javnosti.

Dejan, s druge strane, pronašao je ljubav nešto kasnije. Početkom 2012. godine, otpočeo je emotivnu vezu sa suprugom Jelenom, s kojom je nekoliko godina prethodno bio u prijateljskim odnosima. Već u julu iste godine, Dejan i Jelena zakleli su se na večnu ljubav pred matičarem. Njihova svadba privukla je mnoge ličnosti iz javnog života, održana prvo u Crkvi svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, da bi kasnije sklopili i građanski brak.Venčali su se prvo u Crkvi svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a zatim su proslavili i građanski brak. Ovaj bračni par predstavlja simbol ljubavi i zajedništva, ispisujući svoju srećnu priču unutar okvira javnog i privatnog života.Njihove životne saputnice, supruge Anđelija i Jelena, igraju ključnu ulogu u podršci i stabilnosti njihovih života. Iako se ove gospođe retko pojavljuju u javnosti, one su neizostavni oslonac svojim supružnicima.