Zorka Pucar, poznata kao “Vidovita Zorka”, podelila je svoju potresnu životnu priču, otkrivši najtežu sudbinu koju roditelj može doživeti – gubitak troje sinova. Njena porodična tragedija obuhvata gubitke najstarijeg sina Dejana u saobraćajnoj nesreći, sina Dragana, ratnog invalida, koji je preminuo od raka u 44. godini, i najmlađeg sina Nebojšu, koji je preminuo sa 41 godinom.SVI JE ZNAJU KAO VIDOVITU ZORKU ALI NE I NJENU STRAŠNU SUDBINU: Preklinjala sina ne kreći na put, nije poslušao, sahranila trojicu

Zorka, nazvana “Proročicom”, otkrila je da je predvidela ove tragedije, ali nije mogla sprečiti njihovu surovu stvarnost. Ispričala je kako je Dejana molila da ne ide u Crnu Goru, ali se nesreća dogodila kada se autobus srušio u Kanjonu Morače. Dragana je pogodila bolest, dok je najmlađi Nebojša preminuo pre pet godina.

Iako je prošla kroz nepojmljivu bol, Zorka zahvaljuje Bogu što joj je sin Pavle živ i zdrav. Iz drugog braka ima sina Dragoslava, koga opisuje kao uzorno i vredno dete.

Pored porodične tragedije, Zorka je takođe pomenuta u medijima zbog sudskog postupka početkom dvehiljaditih. Osuđena je na 25 dana zatvora zbog bavljenja astrološkim uslugama, iako je njena specijalnost bilo “gledanje u sliku”. Ova okolnost dodatno je osvetlila teškoće koje je prolazila, dok je bila osuđivana i neshvaćena u javnosti.

Zorka je takođe morala suočiti se s izazovima u porodičnom okruženju, gde je otac njene dece bio alkoholičar, a deca su odrastala u teškim uslovima. Sin Pavle je čak bio zatvoren zbog učešća u tuči. Ipak, Pavle ističe da su priče komšiluka netačne i da ima najbolju majku na svetu.

Zorkina priča ističe snagu i otpornost koju je pokazala usred nepojmljivih gubitaka i izazova, istovremeno budeći saosećanje prema ljudskoj tragičnosti i univerzalnoj potrazi za nadom usred tuge.