Marko Janketić, popularni glumac, zapaženu ulogu ostvaruje u filmu “Nedelja”, gde tumači lik Isa Lera Džambe, brata od tetke legendarnog Džeja Ramadanovskog. U filmu se istražuje misterija oko smrti Isa Lera Džambe, koja je nikada nije razjašnjena, pošto se vodi kao nestao.

Janketić je priznao da mu uloga nije teško pala, a na premijeri filma pojavio se u društvu svoje supruge, koju do tada nije javno predstavljao. Iako je brak bio obavijen velom tajni, glumac je otkrio da njegova supruga nije javna ličnost, ali je istakao da je ona njegova srodna duša. Citirajući stih iz Balaševićeve pesme “Na Bogojavljensku noć”, naglasio je da je ona bila njegova ljubavnica, saborac i najbolji drug.

Marko Janketić se osvrnuo na svoj odnos sa suprugom i istakao tri ključne kategorije koje smatra presudnim za vezu: strast, zajedničke borbe i to da budu jedno drugome najbolji prijatelji. Istakao je da su delili iste ideje o životu, ciljevima i vizijama te da neguju tradicionalne vrednosti.

Odrastao uz brata i dve sestre, Marko je nasledio zavidan glumački talenat od roditelja Miše Janketića i Svjetlane Knežević, velikana srpskog glumišta. Inspirisan srećnim brakom svojih roditelja, Marko je istakao želju za velikom porodicom, ali je naglasio da to vreme dolazi kada pronađete pravu osobu koja vas voli i kada se potpuno posvetite jedno drugome. Otkrio je da je pronašao svoju srodnu dušu u supruzi Mariji, a njihova ljubav rezultirala je rođenjem dvoje dece. Marko je izrazio želju za izgradnjom velike i srećne porodice sa svojom divnom suprugom Marijom.