Kako statistika pokazuje, prije otprilike sedam godina u regiju je došao val stranih filmova i serija koji su jednostavno preplavili televizijsku šemu. Uzrok tome je jednostavan, domaća javnost dobro je usvojila stranu kulturu, prvo se misli na usvajanje telenovela, španjolskih sapunica, a posljednji korak je usvajanje američke kulture i najvećih hitova Hollywooda.

Sadašnja velika obitelj Hartnett uvećana je za novog člana. Proslavljeni glumac Josh Hartnett, koji je prije toga imao značajne uloge u Hollywoodu, nedavno je po četvrti put postao otac. Radosno je objavio nevjerojatnu vijest dok je pratio svoju suprugu Tamsin Egerton na dodjeli nagrada SAG na crvenom tepihu. Na pitanje o važnosti njegovog lika kao popularne teme na društvenim mrežama, unatoč tome što ga se i dalje smatra jednim od najatraktivnijih glumaca u industriji zabave, Hartnett je odgovorio da je imao pun život kao otac četvero djece, živeći u ruralno područje.

Zahvalio je publici na pažnji, ali je istaknuo da će se posvetiti kako svojim profesionalnim tako i roditeljskim obvezama. Zaključio je izrazivši svoju zahvalnost na ugodnim osjećajima. Otkriće novog člana para šokiralo je mnoge, a zabrinulo je i žene kojima je glumac još uvijek simpatičan. Važno je zapamtiti da je glumac 2021. godine priznao da su on i Egerton dobili treće dijete tijekom druge polovice 2019. Na pitanje o svojim omiljenim kreativnim pothvatima, Hartnett je rekao da mu je najveće zadovoljstvo njegova peteročlana obitelj. Naglasio je da je presretan što ima djecu, te da ima jaku vezu s partnericom, a spomenuo je i da je imao uspješnu karijeru. Kako stari, likovi koje tumači postaju sve fascinantniji.

Unatoč njegovim pokušajima da prikrije svoj osobni život od javnosti, nitko nije mogao shvatiti da je Hartnett po drugi put postao otac. Što je uzrokovalo izdvojenost Josha Hartnetta iz popularne sfere? Godine 2000. njegova uloga u hvaljenom filmu “Pearl Harbor” dovela ga je do međunarodnog priznanja, što je rezultiralo dosljednim nizom prilika za glumu i rastućim bankovnim računom. Međutim, Joshu to nije bilo dovoljno. Usmjerena pažnja svjetla reflektora počela je djelovati na njega, povećavajući njegovu želju za jednostavnim, uobičajenim životom poput života tipične osobe.

U jednom sam trenutku donio svjesnu odluku u potpunosti napustiti Hollywood, prvenstveno zato što nisam bio spreman na veliku količinu pažnje koja dolazi s njim. Nisam imao želju analizirati svaku riječ niti pokušati forsirati svoj rast na neobičan način. Kao rezultat toga, odlučio sam da karijera filmske zvijezde nije pravi put za mene. Glumac je objasnio: “Svi časopisi su imali moje lice na naslovnici.” Moje prisustvo bilo je nemoguće izbjeći. Osjetio sam duboku nelagodu u svom tijelu. Samoća mi je postala stalni problem. Povjerenje je bio luksuz koji si nisam mogla priuštiti. Nakon što je proglašen najljepšim muškarcem, Josh je odlučio odustati od ovih priznanja. Prepoznavši nužnost promjene, odlučio se distancirati od glamura i pahuljice Hollywooda. Nakon što je odlučio živjeti jednostavnijim životom, posvetio se ostvarenju cilja osnivanja obitelji. Tijekom sljedeće faze posvetio je svoje vrijeme manjim filmovima, pazeći da mu ne oduzimaju previše resursa.

Poznati glumac rekao je kako je držanje distance od holivudske scene bilo iznimno korisno za njegovo psihičko zdravlje i razvoj karijere. Nedavno je priznao kako vjeruje da mu je cijeli život uzet, kao da ga je netko ukrao. Naslovnice sjajnih časopisa nisu uspjele točno prikazati njegovu stvarnost. Ipak, priznao je svoju trenutnu radost jer se više ne mora nositi s konstantnom gnjavažom paparazza kao prije. Unatoč tome što mu se status neznatno promijenio od sudjelovanja u “Oppenheimeru”, čini se da je naučio tajnu skrivanja svog osobnog života od znatiželjnih očiju javnosti.