Trenutno u Crnoj Gori, Novak i Jelena Đoković uživaju u predivnoj ljepoti pejzaža dok se istovremeno posvećuju svom rigoroznom režimu treninga. Kao najveći teniser koji je ikada krasio ovaj sport, Novak marljivo usavršava svoje vještine uz svoj talentovani tim koji se nalazi u Herceg Novom. U slobodno vrijeme, par se često upušta u izlete na plažu i posjećuje zadivljujuće koncerte u pratnji svojih najmilijih. Nakon Noletove slavne pobede na prestižnom teniskom turniru “Australian Open”, Jelena je odlučila da obeleži ovu važnu priliku tako što je na raznim društvenim mrežama podelila iskrenu sliku Dajane, uz samo reč “Majka”.

Uprkos Dijaninim rezervama u pogledu njihovih roditeljskih metoda, jasno je dala do znanja da nikada neće smetati ili ometati njihov proces donošenja odluka. Nažalost, zbog uspostavljanja njihovih odvojenih domaćinstava i života, prilike za posjete između dvije porodice postale su nevjerovatno oskudne. Jelena ima prilično nekonvencionalan pristup različitim aspektima života, posebno u pogledu prehrambenih navika, pristup za koji je Dijana ranije izrazila nedostatak podrške.

Upravo u ovom ugodnom utočištu svi željno jedu Dianine čuvene palačinke, ukusnu poslasticu koja ne prestaje da dirne nepce. Usred svojih divnih susreta, često se zafrkavaju, zaigrano izazivajući jedni druge hirovitim pitanjima poput: “Da li više volite opciju bez glutena ili onu regularnu?” Stefan se bez oklijevanja dosljedno opredjeljuje za konvencionalni izbor, na veliku zabavu Diane, koja je podijelila ovu bezbrižnu anegdotu tokom nezaboravnog gostovanja u popularnoj televizijskoj emisiji “Dok anđeli spavaju”.

U svojoj kolumni pod nazivom “Dok anđeli spavaju”, Diana Đoković obradovala je čitaoce bezbrižnom pričom koja uključuje nju i Stefana. Naracija je bila usredsređena na situaciju u kojoj su imali izbor između bezglutenskih ili običnih poslastica, a na veliku Dajaninu zabavu, Stefano se odmah odlučio za ovo drugo.