Zanimljivo je da je pre nekoliko godina otkriveno da vlasnik renomiranog establišmenta “Grand” od 1993. zapravo drži mali kiosk na užurbanom Bulevaru oslobođenja u srcu Novog Sada. Iako je zvanično klasifikovan kao mikro preduzeće sa samo šest zaposlenih, podaci Agencije za privredne registre (APR) pokazuju da je kiosk, poznat po ukusnoj pljeskari, u 2013. godini pretrpeo značajan gubitak od 870.000 dinara.

Ovaj značajan iznos bio bi dovoljan da primora mnoge veće kompanije da zatvore svoja vrata, ostavljajući nas zbunjenima zašto Brena nije učinila isto. Poslovanje je nastavilo da muči, sa gubicima od 438.000 dinara u 2015. i neverovatnih 1.421.000 dinara u 2017. godini. U 2018. kiosk je uspeo da zaradi mršavih 42.000 dinara, a sledeće godine, za svega 20,20 dinara. Lepa Brena, poznata slavna ličnost bivše Jugoslavije, imala je zanimljiv susret sa kontroverzama na vrhuncu svoje slave 1990-ih.

Uprkos njenom izuzetnom talentu i zadivljujućim muzičkim spotovima koji su očarali publiku u različitim regionima, jedan poseban video izazvao je buru pomešanih reakcija. Nažalost, Vojska Jugoslavije, naizgled nezadovoljna sadržajem, odlučila je da zabrani emitovanje ekranizacije iskrene pesme Dejana Milićevića “Ljubav je” 1996. godine. Ovaj neočekivani preokret ostavio je modnog fotografa, koji se pomerio oko toga, da zbunjena i nesposobna da shvati zašto se vojska stidi zbog snimka Lepe Brene. Samo dva dana nakon prvog emitovanja na Pinku, Generalštab je brzo poslao pismo u kojem je strogo zabranjeno bilo kakvo buduće emitovanje videa.

Nažalost, zadivljujući snimak nije sačuvan, čime je svijet uskratio priliku da svjedoči potencijalnom bezvremenskom remek-djelu. U zadivljujućim kadrovima videa moglo se začuditi Breninom veličanstvenom prisustvu dok je neustrašivo marširala uz istaknutu specijalnu jedinicu. Štaviše, publika bi bila oduševljena njenim melodičnim glasom koji je odjekivao u kasarni, dok su vojnici koji su je okruživali marljivo angažovani u svojim rigoroznim vežbama. .