Ove jeseni Željko i Jovana Joksimović obilježit će desetogodišnjicu svog braka. Tokom desetljeća doživjeli su bezbroj uspona i padova, osnovali obitelj punu ljubavi i odgajali svoje dvije kćeri, Srnu i Anu. Ukšrteni putevi njihovih osobnih i profesionalnih života postala je očita kada je Jovana otišla s TV Prva i zaposlila se na K1, ustanovi koju vodi njen suprug Željko Joksimović.

Koliko je situacija bila turbulentna dodatno potvrđuje i Jovanina izjava prilikom odlaska s TV Prva, koja je izrazila nesigurnost oko dolaska na TV K1 u tom trenutku. Oduvijek sam vjerovao da će se u budućnosti naći pogodniji trenutak da se pojavim na K1 televiziji, ali čini se da se planovi nikada ne mogu uklesati u kamen. Neočekivano je došlo vrijeme da poduzmem odlučnu akciju i eto me ovdje! Joksimović je to izrazio gostujući u emisiji “As na jedanaest” na K1 televiziji.

Često me ispituju o mojoj dugotrajnoj šutnji i nereagiranju na razne napisane komentare, ali iskreno vjerujem da gledatelje koji gaje prema meni i Jutarnjem programu to nimalo ne brine. Nepokolebljiva i izdržljiva zajednica Željka i Jovane Joksimović opstaje zahvaljujući njihovom skladnom slaganju u svemu. Unatoč tome, proslavljeni pjevač i tekstopisac nije uspio ispuniti jedinu želju svoje supruge – da program počne točno u osam sati ujutro.

To je bila moja želja, ali muž mi to nije dopustio. Uvijek sam u životu imala šefa – uzviknula je Jovana uz buran smijeh, podijelivši svoju priču s Aleksandrom i Boškom. Tijekom ove pauze odlučila sam se ne buditi rano i umjesto toga naučila sam svoju djecu da spavaju malo duže. Dakle, ako se netko od njih nije ranije probudio, svi smo spavali do oko devet ujutro. Posebno jutros, budući da imamo probe u “stvarnom vremenu”, bilo mi je teško ustati iz kreveta. Dok sam se probijala do televizije, pitala sam se hoćemo li sve uspjeti. Prije početka jutarnjeg programa razmišljao sam o odlasku na trening u sedam ujutro, ali nisam to uspio. Zaista se divim onima koji imaju disciplinu za to – podijelila je svoje misli u tom trenutku Jovana Joksimović.