Što mislite o pozornosti koju je izazvao stajling Ane Bekute? Emisija “Zvezde Granda” svakog tjedna donosi zadivljujuće nastupe, a Ana Bekuta uporno se ističe kao jedan od najistaknutijih talenata.

  • Pjevačica Ana Bekuta neustrašivo u svoje odjevne kombinacije unosi dašak novine, često obogaćujući svoje kombinacije zadivljujućim dodacima. Ne boji se prigrliti šljokice i životinjske uzorke, dodajući dašak uzbuđenja u svoju garderobu. Ipak, ovom prigodom osebujni stajling Ane Bekute plijenio je pozornost i daleko izvan okvira renomiranih televizijskih programa. Pjevačičine fotografije s aerodroma uhvatile su njezino opušteno držanje koje je bilo nemoguće zamijetiti.

Anina odjeća za događaj bila je namjerno ležerna, s malo pažnje oko šminke ili frizure. Odabrala je udobnu široku majicu kratkih rukava i lagane hlače, koje je upotpunila lepršavim bijelim ogrtačem. Dodatak papuča dodatno je uljepšao neumorno opušten izgled Ane Bekute. Srce Ane Bekute osvojio je prekrasan buket koji joj je poklonio muškarac s fotografije. S obzirom na vjerojatan nedavni nastup u inozemstvu, razumljivo je da je pjevačica odabrala udoban ansambl kako bi osigurala ugodno putovanje.

  • Pjevačica je fotoreportere osvojila svojim šarmantnim osmijehom, oslanjajući se isključivo na svoju karizmu umjesto teške šminke i kitnjaste frizure. Ana Bekuta, poznata po ravnodušnosti prema markiranim stvarima, nedavno se pohvalila posjedovanjem nečega što se nalazi u gotovo svakom ženskom kućanstvu. Podijelivši fotografiju na kojoj nosi vunene čarape koje joj je poklonila prijateljica, uspjela je osvojiti srca svojih pratitelja svojom skromnošću i jednostavnošću. Ana Bekuta, poznata i kao Nada Polić, poznata je srbijanska folk pjevačica rođena 6. rujna 1959. godine u mjestu Banja kod Priboja.

Trenutno živi i radi u Beogradu, ima sjajnu karijeru koja traje više od četiri desetljeća, s 18 studijskih albuma i isto toliko kompilacija iza sebe. Ana je krasila brojne koncerte u Srbiji i inozemstvu, te je gostovala na raznim festivalima. Od 2014. godine stalna je članica žirija televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Osvrćući se na svoje djetinjstvo, školovanje i glazbene početke, Nada Polić, u struci poznata kao Ana Bekuta, rođena je u skromnoj obitelji 1959. godine u Banji kod Priboja.

  • Unatoč svakodnevnoj borbi s neimaštinom, njezini roditelji Milica, kuharica, i Branko, poljoprivrednik, nastojali su svojim kćerima osigurati pristojan život. Ana, odnosno Nada, ima dvije mlađe sestre Dobrilu i Milinu. U dobi od sedamnaest godina zatrudnjela je nakon kratke veze s muškarcem čije ime ne želi otkriti. Dok su oboje bili mladi i nezreli, donijeli su odluku da se razdvoje, a sve obaveze prepustili su maloljetnoj Nadi.

Njezine godine formiranja i adolescencija definirani su stalnim zadatkom mijenjanja pelena i tjeskobom zbog neizvjesne budućnosti. Shrvana očekivanjima roditelja i strahom od osude okoline, osjetila je potrebu smjestiti dijete u nezbrinuti dječji dom u Zvečanskoj ulici. Njezin sin Igor ostao je ondje prvih osam i pol mjeseci dok ga njezina šira obitelj nije primila. U početku je Nada željela postati učiteljica, što je izbor koji je naišao na odobravanje njezine majke. No, otac Branko, vrsni flautist, poticao ju je da se bavi glazbom.